Scene greu de conceput într-o familie din Iaşi! Sex cu cuţitul la gât de faţă cu cei 7 copii

sâmbătă, 07 septembrie 2019, 02:01
3 MIN
 Scene greu de conceput într-o familie din Iaşi! Sex cu cuţitul la gât de faţă cu cei 7 copii

Un individ din municipiul Iaşi a fost arestat pentru o serie de acuzaţii halucinante. Bărbatul şi-a abuzat sistematic cei 7 copii, pe care nu doar că îi agresa fizic sau psihic, ci şi sexual.

Valentin Iacob, soţia sa şi cei şapte copii au domiciliul legal în cartierul Dacia, însă de ceva vreme locuiau într-o casă socială din Rediu. Sub acoperişul locuinţei lor, cel puţin în ultimul an, s-au pretrecut fapte inimaginabile, descrise de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi ieri, într-un comunicat de presă.

Potrivit anchetatorilor, ultima faptă a individului a avut loc la finele lunii iulie 2019, atunci când Iacob a consumat alcool şi a mers în camera unde dormea soţia sa. Deşi a refuzat, femeia a fost ameninţată că va fi tăiată cu un cuţit şi a mers cu individul la mansarda casei, unde a întreţinut raporturi sexuale cu acesta. Iacob ar fi obligat-o pe femeie să îl ia cu ea şi pe fiul de un an.

„Inculpa­tul, din toamna anului 2018 până în luna iulie 2019, fără a se putea stabili data exactă a fiecărui act material, deşi era tatăl copiilor şi i-ar fi revenit obligaţia de îngrijire, creştere şi educare, i-a dezbrăcat de la jumătate în jos pe minorii în vârstă de 11 ani, 4 ani, 6 ani, 10 ani şi i-a supus unor acte de natură sexuală, profitând de imposibilitatea lor de a-şi exprima voinţa“, au mai arătat procurorii.

Anchetatorii au mai menţionat că, din toamna anului 2018 şi până în iulie 2019, de cel puţin trei ori, Iacob şi-a dezbrăcat de la brâu în jos una dintre fete, de 8 ani, supunându-o la acte de natură sexuală.

„De la naşterea fiecăruia dintre cei 7 copiii cu vârste cuprinse între 11 ani şi un an, dar mai ales din toamna anului 2018 până în luna iulie 2019, în mod repetat, i-a lovit, înjurat, insultat, înfometat, i-a obligat pe rând să fumeze şi să consume băuturi alcoolice, i-a ameninţat cu cuţitul, şi-a exhibat comportamentul sexual aberant, nu le-a asigurat condiţiile de trai necesare şi nici educaţia corespunză­toare, acţiuni care au pus în pri­mejdie gravă dezvoltarea fizică, intelectuală şi morală a fiecăruia dintre copii“, au explicat procu­rorii faptele de rele tratamente aplicate minorului.

Iacob mai este acuzat şi de corupere sexuală. Mai exact, individul şi-ar fi obligat în repetate rânduri soţia să facă sex cu el, de faţă cu cei şapte copii. Cazul a ajuns în vizorul legii recent, iniţial fiind doar suspiciuni de abuzuri fizice pe care le-ar fi comis bărbatul.

Soţia şi copii acestuia se află în prezent într-un centru social al Primăriei Iaşi, de caz fiind înştiinţată şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. În perioada următoare, reprezentanţii acestei instituţii urmează să decidă dacă vor prelua sau nu copiii în plasament.

Înainte de a fi reţinut, şi mai apoi arestat, Valentin Iacob a fost supus unei expertize medico-legale, aceasta relevând că faptele odioase de care bărbatul este acuzat ar fi fost comise cu discernământ.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii