Se reface (încet dar sigur) USL la Iaşi? PNL şi PSD au bătut palma pe o comună bogată

sâmbătă, 19 februarie 2022, 09:20
1 MIN
 Se reface (încet dar sigur) USL la Iaşi? PNL şi PSD au bătut palma pe o comună bogată

Când vine vorba despre comunele cu bani din judeţ, PSD şi PNL par mult mai dispuse sa gaseasca solutii de colaborare. Şeful social-democraţilor ieşeni, Maricel Popa, a anunţat astăzi un parteneriat între cele două partide aflate la guvernare la Valea Lupului.

„Am purtat ieri o discuție foarte interesantă cu noua echipă de conducere de la Primaria Valea Lupului. Am găsit doi oameni determinați și preocupați pentru modernizarea comunității. Este cel mai elocvent exemplu de colaborare administrativă care arata ca si la nivel local parteneriatul PSD – PNL poate să funcţioneze. I-am asigurat pe primarul Liviu Dulgheru și viceprimarul Vasile Cordun de toată susținerea mea pentru a putea identifica în cel mai scurt timp soluțiile optime de atragere a fondurilor guvernamentale și europene astfel încât comuna să beneficieze de noi proiecte”, a scris pe Facebook Maricel Popa.

Reamintim că în CL Iasi şi la CJ, PSD face, de obicei, opoziţie majorităţii formate de PNL şi PMP.

CITESTE SI: Ciolacu (PSD): Controlul judiciar al primarului, o nouă lovitură dată Iaşului

Întrebat recent dacă la Iaşi s-ar impune o alianţă între PNL şi PSD, şeful social-democraţilor, Marcel Ciolacu, a evitat un răspuns direct. "O să avem această discuţie în interiorul organizaţiei. Eu am încurajat descentralizarea partidului pentru ca astfel de decizii să fie luate la nivel judeţean. Pentru situaţii excepţionale există şi măsuri excepţionale", a declarat liderul PSD. 

Comentarii