Şedinţă de 15 minute la CJ Iaşi. Alexe: „V-am pupat din Bahamas” – LIVE-VIDEO-UPDATE

marți, 29 august 2023, 09:19
2 MIN
 Şedinţă de 15 minute la CJ Iaşi. Alexe: „V-am pupat din Bahamas” – LIVE-VIDEO-UPDATE

Aleșii județului se întâlnesc în această dimineață în ședința ordinară a lunii august, care va avea pe ordinea de zi 27 de proiecte de hotărâre.

Pe listă se regăsesc proiecte de investiții mai vechi, precum Parcul Industrial de la Lețcani și restaurarea Complexului Muzeal „Ion Creangă”, unde vor fi consemnate unele ajustări de costuri ale lucrărilor.

De asemenea, aleșii vor mai face un mic pas în proiectul realizării centurii ușoare de ocolire a municipiului Iași, prin trecerea a patru  drum din administrarea comunelor Lețcani, Horlești, Voinești și Bârnova în administrarea Consiliului Județean.

În fine, plenul CJ va adopta fără împotrivire tăierea copacilor de-a lungul drumului dintre Rugionoasa și Al.I. Cuza și vinderea masei lemnoase prin Bursa Română de Mărfuri, precum și trimiterea unui consilier patru zile la Bruxelles, pe banii ieșenilor, la „Săptămâna Europeană a Regiunilor și Orașelor”.

UPDATE: Pentru cateva minute sala de şedinţă a rămas fără curent electric după ce s-a ars o siguranţă. 

UPDATE 1: "V-am pupat din Bahamas!", s-a grăbit președintele Costel Alexe să termine ședința, care a durat nici 15 minute și nu a fost întreruptă de nicio intervenție. El a premiat cativa copii si dus a fost. Este vorba despre "Florile Moldovei", echipa copiilor de la Ansamblul "Constantin Arvinte", care a obținut premiul cel mare la un festival folcloric din Tulcea. Copiii au fost invitați la CJ ca să primească diplome.

Comentarii