Și-a luat adio prin telefon, și-a tăiat venele în Bucium, dar a avut un înger păzitor

miercuri, 04 septembrie 2019, 02:01
1 MIN
 Și-a luat adio prin telefon, și-a tăiat venele în Bucium, dar a avut un înger păzitor

Un tânăr din Iaşi care a vrut să se sinucidă a fost salvat de la moarte în utima clipă de prietenul său şi poliţişti.

Tentativa de sinucidere a avut loc luni seara, în jurul orei 20. Un tânăr în vârstă de 17 ani a mers la Secţia 1 Poliţie din Dacia unde a sesizat faptul că un prieten al său în vârstă de 36 de ani i-a trimis pe Internet o fotografie şi un mesaj prin care îşi anunţa intenţia de a se sinucide.

Poliţiştii au luat legătura cu colegii lor de la Secţia 6 CUG, unde domicilia sinucigaşul, iar aceştia au mers la bărbat acasă. La domiciliul său, poliţiştii au bătut la uşă şi le-a deschis fratele bărbatului care voia să îşi încheie socotelile cu viaţa. El le-a spus poliţiştilor că fratele său obişnuieşte să meargă cu maşina pe Bucium, la releu. Rapid, poliţiştii au mers pe Bucium unde au reuşit să găsească autoturismul bărbatului.

„În autoturism, pe bancheta din dreapta şoferului se afla bărbatul, în stare de inconştienţă, cu o sângerare abundentă. Poliţiştii au chemat de urgenţă un echipaj de la Ambulanţă care l-a transportat la spital unde a primit îngrijiri medicale“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. Bărbatul a fost internat la Spitalul „Socola“.

Comentarii