Sparge gheata, nu mai astepta! Hai intr-un last minute in Grecia si scapa de vremea capricioasa de primavara! (P)

joi, 27 aprilie 2023, 09:41
2 MIN
 Sparge gheata, nu mai astepta! Hai intr-un last minute in Grecia si scapa de vremea capricioasa de primavara!  (P)

Grecia este un vis care merita trait macar o data in viata si, apoi, pus pe repeat ori de cate ori ti se face dor de o vacanta. Accesibil ca pret, distanta si mijloace de transport, un last minute in Grecia este potrivit indiferent de perioada anului. Nu mai astepta si nu amana la nesfarsit! Acum, e momentul sa spargi gheata si sa dai startul la distractie si buna-dispozitie.

Komsi Travel iti pune la dispozitie cele mai bune oferte de preturi pentru un sejur in Grecia – locul pe care zeii l-au ales sa le fie casa! Peisajele incredibile, valurile azurii, plajele paradisiace si mancarea savuroasa sunt primele tentatii cu care te intampina orice zona turistica ai alege pentru o oferta last minute Grecia.

Care sunt cele mai bune destinatii pentru a petrece un sejur in Grecia?

  • Creta

Este una dintre cele mai populare destinatii pentru o vacanta in Grecia. Printre atractiile turistice ale insulei se numara colorata Chania, Loutro cu casutele sale albe cu ferestre albastre ca marea, Laguna Balos parca rupta dintr-o alta dimensiune, Rethymno cu strazile sale pline de flori si istorie si multe altele. Un last minute in Creta te va ajuta sa evadezi din cotidian intr-o lume de vis, aflata sub egida relaxarii si a bucuriei de a trai.

  • Monemvasia

Este o destinatie secreta, pe care nu o vei regasi pe multe liste cu zone din Grecia si locul in care vei avea ocazia de a manca bucate 100% grecesti. Aici vei gusta cel mai proaspat si delicios peste, servit pe malul marii, cu aerul sarat ce-ti va gadila narile.

  • Santorini

Un last minute in Santorini este alegerea ideala, daca iti doresti sa reaprinzi flacara pasiunii in cuplu, fiind destinatia de vis pentru o luna de miere de neuitat. Nu trebuie sa te (re)casatoresti ca sa te bucuri de avantajele unui sejur de neuitat! Rezerva acum o oferta last minute in Grecia cu destinatia Santorini si bucura-te de iubire si viata!

  • Atena

Vacanta ta se afla la o ora distanta de tine! Atena este destinatia ideala, daca iti doresti sa petreci un last minute in Grecia in care sa dai frau liber pasiunii pentru cumparaturi. Atena este locul perfect, daca iubesti sa te pierzi pe stradute pline de magazine cu suveniruri colorate si, apoi, sa te refugiezi in restaurante care sa te imbie cu arome care mai de care mai seducatoare.

  • Corfu

Daca iti doresti sa evadezi pe o insula de basm, accesibila cu masina, atunci aceasta este destinatia pe care o cautai! Corfu este o insula de poveste, care iti va permite sa te relaxezi si iti va satisface, totodata, si dorinta de explorare.

  • Ios

Te surprinde cu un peisaj tipic pentru insulele Ciclade: dealuri sterpe, cladiri albe si o cupola albastra ce iese in evidenta, marea azurie contrastand cu morile de vant din piatra. Ios este una dintre cele 30 de insule din Marea Egee, unde poti merge intr-un last minute Grecia care sa-ti asigure o escapada autentica si foarte putin turistica.

Verifica oferta completa de vacante oferite de Komsi Travel si rezerva-ti sejurul care sa te ajute sa iti reincarci bateriile si sa evadezi din rutina zilnica, atat de obositoare si stresanta. Niciodata nu e prea devreme sau prea tarziu pentru o vacanta de vis! Profita de ofertele avantajoase si cunoaste lumea si minunatiile ei!

Comentarii