Studentul marocan suspect de moartea a doi tineri din Iaşi a fost adus în ţară

miercuri, 22 decembrie 2021, 20:30
1 MIN
 Studentul marocan suspect de moartea a doi tineri din Iaşi a fost adus în ţară

Imagini de la Aeroportul Internaţional Henri Coandă, unde de puţine momente a fost adus în ţară Ahmed Sami El Bourkadi, tânărul de origine marocană, care este principalul suspect în cazul dublului asasinat de la Iaşi. Ahmed Sami El Bourkadi (care are şi cetăţenie canadiană) era coleg de facultate la UMF Iaşi, cu Jiynah Youssef – de asemenea cetăţean marocan. El Bourkadi este suspectat că l-a ucis pe Jiynah Youssef, dar şi pe iubita acestuia, Ioana-Vanesa Burlacu, presupunându-se că a avut şi un complice.

Tânărul marocan a fost capturat la Roma, în Italia, unde s-ar fi grăbit să plece imediat după ce a comis fapta, însoţit de o tânără, care i-ar fi iubită.

Poliţia Română a anunţat că prin colaborare cu autorităţile din Italia (Poliţia Statală din Italia), Ahmed Sami El Bourkadi a fost localizat şi capturat, autorităţile italiene acceptând ca acesta să fie extrădat în România. Miercuri seara, Ahmed Sami El Bourkadi a fost adus în ţară.

Reamintim că doi tineri care formu un cuplu au fost găsiţi morţi, în urmă cu două săptămâni, într-o vilă dintr-un cartier rezidenţial din Iaşi. Din primele date anchetatorii au luat în calcul un posibil asasinat. Trupurile victimelor aveau urme cumplite de violenţă, inclusiv de incendiere.

Cititi materialul integral pe G4MEDIA

Comentarii