Sute de adepţi ai QAnon l-au aşteptat în Dallas pe JFK, decedat în 1963, să vină să-l repună în funcţie pe Trump

joi, 04 noiembrie 2021, 13:24
1 MIN
 Sute de adepţi ai QAnon l-au aşteptat în Dallas pe JFK, decedat în 1963, să vină să-l repună în funcţie pe Trump

Sute de adepţi ai conspiraţiei QAnon din SUA s-au adunat, miercuri, în Dallas, convinşi fiind că fostul preşedinte John F. Kennedy, asasinat în 1963, şi fiul acestuia, mort din 1999, îşi vor face apariţia şi vor anunţa că Donald Trump va fi reînvestit ca preşedinte. Susţinătorii QAnon au fost dezamăgiţi când „profeţia” nu s-a împlinit. 

Conform celei mai noi conspiraţii a cultului de susţinători ai lui Donald Trump, QAnon, fostul preşedinte american John Fitzgerald Kennedy, asasinat, în 1963, şi fiul său, JFK Jr. şi el decedat de peste 20 de ani, ar fi urmat să apară, miercuri, la ora 11:55, pe Dealey Plaza, acolo unde JFK a fost asasinat în 1963.

Conspiraţioniştii erau convinşi că fostul preşedinte şi fiul său urmau să anunţe reînvestirea în funcţie a lui Donald Trump şi că JFK Jr. urma să devină vicepreşedintele lui Trump. Susţinătorii QAnon spun că actualul guvern SUA este ilegal din 1871, „de când a fost transformat în corporaţie” şi că „ultimul preşedinte al republicii a fost Ulysses S. Grant”.

Citiţi materialul integral pe digi24.ro

 

Comentarii