Tânăr pe moarte după ce a fost bătut de patru minori beţi

sâmbătă, 20 iulie 2019, 01:56
1 MIN
 Tânăr pe moarte după ce a fost bătut de patru minori beţi

Bătaia sălbatică pe care i-au aplicat-o a avut loc în mijlocul satului. Unul dintre agresori a şi fugit din ţară, în Italia.

Patru minori dintr-o co­mu­nă din Iaşi au băgat în co­mă un vecin din aceeaşi lo­ca­litate, după ce l-au bătut bi­ne, în urma unei beţii, pen­tru o răzbunare mai veche a unuia din ei. Doi dintre atacatori, care au vârsta de 16 ani, au fost arestaţi pre­ventiv, al treilea de 15 ani este expertizat psihic, iar al patrulea a fugit în Italia.

Victima, Maricel Nechita, în vârstă de 22 de ani, a fost atacată pe stradă de către cei patru, care consumaseră al­cool din belşug, şi care l-au lovit cu picioarele şi pumnii până ce tânărul şi-a pierdut cunoştinţa. Acesta este acum internat în spital, a­flân­du-se în comă.

Având peste 14 ani, cei doi minori în vârstă de 16 ani au fost arestaţi pentru infracţiunea de tentativă de omor, şi vor sta câte cel puţin 30 de zile în arestul Poliţiei Iaşi. De asemenea, poliţiştii au cerut o expertiză psihologică pentru minorul de 15 ani, iar al patrulea a apucat să fugă în străinătate, fiind dat în urmărire şi căutat de autorităţi.

Comentarii