Teodora Preoteasa, fina lui Victor Ponta, numită consilier al premierului Ciucă

joi, 08 septembrie 2022, 10:57
1 MIN
 Teodora Preoteasa, fina lui Victor Ponta, numită consilier al premierului Ciucă

Premierul Nicolae Ciucă a semnat miercuri numirea unui nou consilier de stat în cadrul Cancelariei sale: Teoodora Elena Preoteasa, fina lui Victor Ponta, care a fost anterior director general în cadrul Ministerului Investițiilor si Proiectelor Europene (MIPE).

Potrivit surselor citate de HotNews.ro, Teodora Preoteasa este un bun specialist, ea fiind cea care a condus negocierile cu Bruxelles-ul pe Programele Operaționale în mandatul fostului ministru USR al MIPE, Cristian Ghinea.

Teodora Preoteasa este fina lui Victor Ponta. În 2010, când s-a căsătorit cu Claudiu Preoteasa, nașii din partea mirelui au fost, potrivit presei locale, Victor Ponta și Daciana Sârbu, iar din partea miresei Oana Niculescu Mizil.

Tatăl lui Claudiu Preoteasa – Constantin Preoteasa – era la acea vreme directorul general al Directiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj.

Teodora Preoteasa a fost angajată ca șef serviciu la AM POS Mediu din data de 13 ianuarie 2013, ordinul de numire a sa in aceasta functie fiind semnat de ministrul Mediului, Rovana Plumb. În 2014, Teodora Preoteasa a ajuns director în Ministerul Fondurilor Europene.

 

Comentarii