Teren de sport la şcoală din Podu Iloaiei

miercuri, 09 noiembrie 2022, 22:55
1 MIN
 Teren de sport la şcoală din Podu Iloaiei

Școala Gimnazială „Al. I. Cuza” din Podu Iloaiei are acum teren de sport. Inaugurarea acestuia a avut loc la începutul acestei luni, prin organizarea unui meci demonstrativ la care au participat reprezentanți ai cadrelor didactice și elevilor. Meciul a fost arbitrat de prof. Paul Codru.

Activitatea a fost denumită „Educație pentru fiecare” și a adus împreună reprezentanți ai Consiliului Județean Iași, Inspectoratului Școlar Județean Iași, Primăriei Orașului Podu Iloaiei, Poliției Orașului Podu Iloaiei și Parohiei „Sf. Ierarh Nicolae” din Podu Iloaiei, dar și iubitori ai sportului și educației.

În pauza meciului a fost prezentat un meci demonstrativ de rugby tag, sub îndrumarea profesorului Marian Cucuteanu și un moment artistic prezentat de Corul Lie Ciocârlie, dirijat de prof. Stepanida Postelnicu. La finalul activității, elevii au fost răsplătiți cu dulciuri.

Terenul sintetic cu nisip cuarțos și granule de cauciuc este dotat cu bănci, tribune și nocturnă, reprezentând un proiect finanțat integral din bugetul local al Primăriei și al Consiliului Local Podu Iloaiei. A fost realizat în perioada iulie-octombrie 2022.

Comentarii