Trei posturi libere la un cămin de bătrâni

marți, 05 februarie 2019, 02:49
1 MIN
 Trei posturi libere la un cămin de bătrâni

La Căminul de Bătrâni „Casa Sfântul Iosif“, gestionat de Congregaţia „Fiicele Sfintei Maria a Divinei Providenţe“, sunt disponibile trei posturi, fiind vorba despre un post pentru asistent medical şi două posturi pentru infirmieră sau îngrijitoare bătrâni.

Printre cerinţele concursului pentru ocuparea posturilor se numără studii de specialitate pentru asistentul medical, curs de calificare pentru infirmieră/îngrijitoare bătrâni, spirit comunicativ şi abilităţi în munca cu persoanele vârstnice şi deţinerea unor valori creştine.

Dosarul de înscriere trebuie să conţină un curriculum vitae, copie după cartea de identitate şi copie după ultima diplomă de studii/certificat de calificare profesională.

Depunerea acestora se va face la sediului căminului, de pe strada Stefan Octavian Iosif nr. 2, până pe 8 februarie 2019, ora 17.00, iar interviul este programat pentru 11 februarie, în acelaşi loc. Persoana de contact este Maria Simona Minuţ, care poate fi contactată la numărul de telefon 0747.659.795.

Comentarii