TVR Info: Două românce, mamă și fiică, date dispărute după uriașul incendiu care a mistuit un bloc în Valencia

duminică, 25 februarie 2024, 15:01
1 MIN
 TVR Info: Două românce, mamă și fiică, date dispărute după uriașul incendiu care a mistuit un bloc în Valencia

În blocul din Valencia mistuit de flăcări, locuiau şi români!  Doi dintre ei sunt daţi dispăruţi iar autorităţile continuă procesul de identificare a victimelor.
 

Este o informaţie pe care o confirmă surse apropiate, rude, prieteni, administratorul şi portarul blocului unde a avut loc incendiul. 

Este vorba despre o mamă şi fiica acesteia în vârstă de aproximativ 14 ani care stăteau de doi ani în chirie în imobilul respectiv şi care ar fi pe lista persoanelor dispărute.

Acestea locuiau la etajul 8 al turnului de 14 etaje exact deasupra apartamentului de unde a izbucnit incendiul. Poliţia şi autorităţile susţin că în acest moment au fost descoperite în imobil toate persoanele declarate dispărute şi ca au prelevat probe atât ADN cât şi amprente, iar rezultatele medicilor legişti au arătat că în majoritatea cazurilor decesele s-au produs din cauza intoxicaţiei cu fum.

Colegii fetei şi prietenii au postat peste 3000 de mesaje pe reţelele de socializare, unii au scris chiar că au fost anunţaţi la şcoală încă de vineri de dispariţia colegei lor.

Ministerul Afacerilor Externe şi Ambasada României nu confirmă informaţia până nu vor avea concluziile anchetei realizate de autorităţile spaniole cu care se afla în strânsă legătură şi care au declarat că vor ţine secrete absolut toate datele până la finalizarea anchetei.

Sursa: TVR Info

Comentarii