Un Lamborghini al proxenetului Spaidăr, scos la licitație de stat

marți, 27 aprilie 2021, 11:38
1 MIN
 Un Lamborghini al proxenetului Spaidăr, scos la licitație de stat

Ali Cristi Ionel, interlopul supranumit Cristi Spaidăr, are la activ mai multe infracțiuni, printre care înjunghierea unui taximetrist, trafic de persoane și proxenetism. Spaidăr este acum la închisoare, iar mașina sa de lux a fost scoasă la vânzare după ce a fost confiscată.

Lamborghiniul 834 R Aventador, de culoare albă, care i-a aparținut interlopului Cristi Spaidăr, a fost pus sub sechestru, acum câteva luni, de către procurorii de la Crimă Organizată într-un dosar de trafic de persoane și proxenetism. Mașina se află acum în custodia Agenției de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate, care a decis să îl vândă în cadrul unei licitație online.

Bolidul este din 2014, are până în 55.000 de kilometri. Motorul de 6.498 de centietru cubi dezvoltă 700 de cai putere.  ce dezvoltă nu mai puțin de 700 de cai putere.

ANABI l-a scos la vânzare cu un preț de pornire de 794.544 de lei. Persoana care dorește să cumpere această mașină  trebuie să depună până la începutul lunii iunie o garanție de zece procente din această sumă.

Aflați amănunte de pe newsweek.ro.

Comentarii