Un nou incident șocant în SUA. Mai multe persoane au fost împușcate, într-un schimb de focuri

duminică, 29 mai 2022, 12:41
1 MIN
 Un nou incident șocant în SUA. Mai multe persoane au fost împușcate, într-un schimb de focuri

Mai multe persoane au fost împușcate sâmbătă seara în timpul unui schimb de focuri care a avut loc în centrul orașului Chattanooga, din statul Tennessee, potrivit ABC News.

Un echipaj al poliției din Chattanooga patrula în centrul orașului în jurul orei 22:48 (ora locală), când au observat mai multe persoane implicate într-un schimb de focuri și numeroși oameni care fugeau din zonă.

„Ofițerii noștri au început să ajute victimele, precum și să-i ajute pe ceilalți să ajungă în siguranță. Au reținut cel puțin o persoană implicată în incident”, a spus un purtător de cuvânt al poliției.

Poliția a spus că „mai multe” victime împușcate au fost transportate la spital. Majoritatea victimelor sunt adolescenți sau tineri de aproximativ 20 de ani.

„Am avut grupuri mari de minori care s-au plimbat în centrul orașului la această dată și credem că din cadrul acestui grup a avut loc schimbul de focuri”, a spus un purtător de cuvânt al poliției.

Incidentul vine la doar câteva zile după masacrul produs la o școală din Texas, în care au fost uciși 19 elevi și doi profesori.

Sursa: stirileprotv

Comentarii