Un tânăr a ratat o curbă, a intrat cu maşina pe contrasens şi a băgat în spital o familie

marți, 19 aprilie 2022, 01:56
1 MIN

Un tânăr de 20 de ani şi-a băgat în spital iubita şi o familie cu tot cu copii, în urma unui accident produs ieri la Chicerea.

Tânărul circula spre Iaşi, la volanul unui Hyundai, iar în dreapta lui se afla prietena, de 18 ani. Într-o curbă la dreapta, băiatul a pierdut controlul volanului şi a intrat pe sensul opus, unde a lovit frontal un Opel în care se afla o familie întreagă: soţul la volan, soţia în dreapta, şi doi copii pe bancheta din spate. De asemenea, iubitei şoferului vinovat, o tânără de 18 ani, i-a fost fracturat un picior. Poliţiştii au deschis un dosar penal.

"La data de 18 aprilie, în jurul orei 12, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi despre un accident rutier, care avut loc pe DN 28, în urma căruia au rezultat victime omeneşti. Din cercetările efectuate, a rezultat faptul că în accident au fost implicate două autoturisme. În urma accidentului rutier, a rezultat rănirea ambilor conducători auto şi a altor patru pasageri, dintre care doi minori. Conducătorii auto au fost testaţi alcoolscopic, rezultatele fiind negative. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă", au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Comentarii