Un tânăr de 20 de ani s-a sinucis deoarece avea datorii cu firma pe care o înființase pentru a-și întreține familia

miercuri, 28 iulie 2021, 22:39
1 MIN
 Un tânăr de 20 de ani s-a sinucis deoarece avea datorii cu firma pe care o înființase pentru a-și întreține familia

Tragedie petrecută într-o familie din municipiul Botoşani. Un tânăr, care abia împlinise 20 de ani, în urmă cu câteva zile, şi-a pus capăt zilelor în propria gospodărie.

Tată a unui copil de un an, bărbatul înfiinţase în urmă cu ceva timp o firmă, care, însă, a dat faliment şi a acumulat datorii mari la stat. Din cauza debitelor, tânărul era tot mai depresiv în ultima perioadă şi ameninţa tot mai des că îşi va pune capăt zilelor. Miercuri dimineaţă, acesta a profitat de faptul că soţia era plecată de acasă şi a decis să îşi ducă la îndeplinire planul sinistru. A confecţionat un ştreang dintr-o frânghie, pe care a legat-o într-o magazie din curtea casei, după care şi-a lăsat greutatea corpului să îndeplinească gestul cumplit.

Tânărul a fost descoperit de soţia lui, care a sunat apoi disperată la 112 pentru a cere ajutorul cadrelor medicale. La locuinţa celor doi au ajuns o ambulanţă, un echipaj de pompieri, dar şi două echipaje de poliţie. Din păcate, însă, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru salvarea bărbatului, decesul survenind imediat, din cauza unei fracturi la nivelul coloanei cervicale.

Sursa:monitorulbt

Comentarii