UPDATE: Bogdan Gavrilă a semnat cu CSM Poli pentru doi ani si jumatate

sâmbătă, 06 ianuarie 2018, 02:43
4 MIN
 UPDATE: Bogdan Gavrilă a semnat cu CSM Poli pentru doi ani si jumatate

 

 

 

Vacanţa CSM Politehnica Iaşi va lua sfârşit mâine. La ora 14:00, jucătorii ieşeni au fost convocaţi la stadionul “Emil Alexandrescu”, pentru un prim antrenament. Aseară, şefii CSM Poli au anunţat prima noutate importantă din lot. “Am discutat cu Bogdan Gavrilă, un jucător care a mai lucrat cu antrenorul nostru, Flavius Stoican. Gavrilă a fost de acord să vină duminică la Iaşi. Urmează să negociem semnarea unui contract, suntem optimişti că vom putea parafa acordul” a declarat preşedintele CSM, Adrian Ambrosie. Gavrilă, despre ale cărui negocieri cu echipa CSM “Ziarul de Iaşi” v-a informat de anul trecut, este născut pe 6 februarie 1992, la Galaţi. Mijlocaşul care poate evolua în ambele benzi ale terenului dar şi în spatele vârfului a fost legitimat în ţară la Chindia Târgovişte, Oţelul Galaţi, Dinamo Bucureşti şi Petrolul Ploieşti. În vara anului 2016, jucătorul a trecut la clubul cipriot Ethnikos Achnas, care a încheiat anul trecut pe locul VIII într-un eşalon care conţine 14 echipe. La Ethnikos, care acum ocupă ultimul loc în eşalonul de elită cipriot, Gavrilă a fost coechipier, printre alţii, cu Andrei Enescu, fostul închizător al CSM Poli.

Până mâine, şefii CSM speră să mai obţină încă un acord notabil de transfer, pentru acoperirea principalului post deficitar existent, fundaş dreapta. “Nu dorim să aducem jucători de dragul de a transfera, ci doar pentru a acoperi posturile deficitare. Sau  tineri de perspectivă, aşa cum e Taciuc, de la Miroslava, care a semnat cu noi şi va rămâne în lot dacă va confirma în pregătiri. În plus, vrem să transferăm fotbalişti care să poată intra imediat în echipă, să aducă un plus. În afara lui Gavrilă, sperăm să-l convingem şi pe Vali Creţu, care e aproape de despărţirea de ACS Poli Timişoara, să vină la noi. A promis că ne dă un răspuns sâmbătă. Săptămâna viitoare, vrem să facem şi alte clarificări în lot, astfel încât Flavius să aibă la dispoziţie mai multe soluţii în cantonamentul din Antalya, care va începe pe 10 ianuarie” a mai spus Ambrosie. Acesta a mai anunţat că duminică va demara şi tratativele de reziliere a contractelor lui Tiago, Spătaru şi Vremea, care nu au confirmat în sezonul de toamnă şi va discuta despre împrumutul lui Moisi la Ştiinţa Miroslava, pentru ca tânărul stoper să capete mai multă experienţă.

Ieri, antrenorul Flavius Stoican a ajuns în Iaşi şi a început să contureze lotul pe care-l va lua în cantonamentul din Antalya. În condiţiile în care Kelava susţine că se simte bine după accidentarea suferită la umăr în timpul meciului de Cupă, de la Slobozia, pentru postul de portari se va miza, în afara croatului, pe Koşelev şi încă un junior, probabil Târnovanu. Pentru postul de fundaş dreapta sa va mai căuta încă o variantă, lângă Bosoi, în cazul în care V. Creţu nu va veni, pe cealaltă bandă se mizează pe Sin şi Bădic. Soluţiile pentru centrul liniei de fund sunt Mihalache, Frăsinescu, Jagodinskis; Cioinac, care este închizător, alături de Chelaru şi Qaka, este varianta de avarie luată în calcul. Pedro, care joacă şi mijlocaş defensiv, este trecut pe hârtie ca mijlocaş ofensiv, alături de Ştefănescu şi Gavrilă, ultimii doi fiind soluţii şi pentru benzi, unde apar Platini, Kizito, Panţîru, Taciuc (dacă va confirma) şi Jo. Ultimul poate fi folosit şi vârf, post acoperit de Cristea şi Cissé

Un bilet în avionul de Antalya ar putea prinde şi Danale, pentru că Iaşul contează doar pe Panţîru şi Chelaru ca jucători under 21. Dacă, însă, CFR Cluj îl va împrumuta în Copou pe Yasin Hamed, Danale va fi cedat, tot sub formă de împrumut, la Ştiinţa Miroslava.

Altfel, conform unor surse, Octavian Moraru, unul dintre reprezentanţii Fotbal Hebdo aduşi în vară la Iaşi, are şanse mari de a deveni manager la Gaz Metan Mediaş. 

 

 

Comentarii