Urmărie ca-n filme şi 20 de focuri de armă pentru oprirea unui beţivan care nu a oprit la semnalele poliţiştilor

sâmbătă, 26 noiembrie 2022, 11:18
1 MIN
 Urmărie ca-n filme şi 20 de focuri de armă pentru oprirea unui beţivan care nu a oprit la semnalele poliţiştilor

Un şofer aflat sub influenţa alcoolului, care conducea o Dacie Logan, a refuzat să oprească la semnalul unui echipaj de poliţie, sâmbătă dimineaţă, puţin după ora 5.00, fiind urmărit de la Şcheia până la Suceava, unde poliţiştii au reuşit să-l blocheze, însă individul a tamponat uşor o autospecială şi a accelerat brusc. 

Pe Calea Obcinilor, în zona OMV, poliţiştii au fost nevoiţi să tragă peste 20 de focuri de armă (probabil 23), în special în pneurile maşinii, pentru ca fugarul să poată fi în cele din urmă oprit, scos din maşină şi încătuşat.

În jurul orei 5.20 dimineaţă, un echipaj de poliţie de la Secţia 9 Şcheia şi Poliţia municipiului Suceava a avut date că un bărbat conduce băut o Dacia Logan pe raza comunei Şcheia. Echipajul de poliţie a efectuat semnale acustice şi luminoase pentru oprirea autoturismului, însă şoferul a mărit viteza de deplasare, gonind pe mai multe străzi din comuna Scheia după care a ajuns în municipiul Suceava, pe Calea Obcinilor.

Ajuns în intersecţia cu bulevardul principal al oraşului, zona OMV, şoferul, pe urmele căruia erau deja mai multe echipaje de poliţie, a oprit, a întors, a încercat să schimbe direcţia, lovind uşor şi o maşină de poliţie.

Poliţiştii au fost nevoiţi să tragă foc după foc în pneurile maşinii pentru a nu-l scăpa pe şoferul pericol public. Oamenii care locuiesc în zonă s-au trezit panicaţi de rafala de focuri care s-a auzit.

Cititi materialul integral pe monitorulsv.ro

 

 

Comentarii