VIDEO-FOTO: Jefuit de proxeneţii prostituatei de bani şi telefon: s-a dat mare când a plătit şi a arătat toţi banii din buzunar

marți, 23 martie 2021, 02:50
2 MIN
 VIDEO-FOTO: Jefuit de proxeneţii prostituatei de bani şi telefon: s-a dat mare când a plătit şi a arătat toţi banii din buzunar

În pandemie, lumea interlopă pare să se fi axat pe prostituţie, iar site-urile de publicitate sunt pline cu tinere care îşi vând corpul pentru bani. Poliţişti au spus jurnaliştilor “Ziarului de Iaşi” că, în această perioadă, Iaşul este plin cu tinere venite din toate judeţele Moldovei pentru a se prostitua. Ieri, un grup de opt tineri din Iaşi au fost prezentaţi judecătorilor ieşeni după ce au stat o noapte în arest, pentru că au pus patru tinere să se prostituieze. 

Aceştia sunt: Cătălin Iulian Radu, Ştefan Rareş Olaru, Cătălin Marian Agapi, Gabriel Adelin Sofian, Iosif Raul Melnic, Marius Ionuţ Ţurcă, Alexandru Iascu, Dumitru David Chiriac. În plus, patru dintre ei, care au jefuit un tânăr de telefonul mobil după o partidă de sex cu o prostituată, sunt cercetaţi şi pentru tâlhărie calificată.

Tânărul a întreţinut relaţii sexuale cu fata, a plătit la final, însă “peştii” fetei, informaţi de femeie că acesta are bani şi telefon scump, i-au luat telefonul şi banii pe care acesta îi mai avea în buzunar.

Cititi si: Opt tineri, reţinuţi după ce ar fi obligat patru fete să se prostitueze în oraşul Iaşi

“În urma primelor investigaţii efectuate, s-a constatat faptul că, în perioada ianuarie – martie, opt tineri ar fi determinat patru tinere să practice prostituţia în folosul lor, în diverse locaţii de pe raza municipiului Iaşi. De asemenea, la data de 25 ianuarie, patru tineri, prin exercitarea actelor de violenţă, ar fi sustras telefonul mobil şi banii unui tânăr de 19 ani. În cadrul dosarului penal, la data de 21 martie poliţiştii au efectuat 13 percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost ridicate mai multe mijloace de probă. În baza probatoriului administrat în cauză, patru tineri cercetaţi pentru tâlhărie calificată şi proxenetism, şi alţi patru cercetaţi pentru proxenetism, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind introduşi în arestul IPJ Iaşi”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Comentarii