VIDEO: Momentul groaznic al acidentului în care un șoferde 70 de ani a intrat într-un microbuz rezultând doi morți și 11 răniți

marți, 16 iunie 2020, 12:28
2 MIN
 VIDEO: Momentul groaznic al acidentului în care un șoferde 70 de ani a intrat într-un microbuz rezultând doi morți și 11 răniți

Două persoane au murit, iar 16 au fost rănite, după ce şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens chiar în faţa unui microbuz plin cu călători.

La faţa locului au fost trimise două autospeciale de stingere, una de descarcerare, patru ambulanţe SMURD şi patru echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă. În sprijinul lor s-a deplasat şi un elicopter SMURD. Tragedia a fost surprinsă de mai multe camere de supraveghere.

Accidentul a avut loc pe Drumul Național 2D, Focşani – Târgu Secuiesc, în localitatea Bolotești din Vrancea. În imaginile suprinse de camerele de supraveghere se observa momentul în care şoferul autoturismului intra pe contrasens chiar în curbă, în fata microbuzului.

Impactul dintre cele două vehicule este devastator. Microbuzul s-a răsturnat, iar autoturismul a fost proiectat peste un canal de scurgere. Ambii şoferi au murit pe loc, iar alte 16 persoane au fost rănite. Cinci dintre supravieţuitori sunt în stare foarte gravă, spun medicii.

Având în vedere numărul persoanelor implicate, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie. La faţa locului au fost trimise două autospeciale de stingere, una de descarcerare, patru ambulanţe SMURD şi patru echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă. În sprijinul lor s-a deplasat şi un elicopter SMURD.

Zece victime au fost transportate la unitatea de primiri urgenţe a Spitalului Judeţean „Sfântul Pantelimon” Focşani, iar un copil în vârstă de 4 ani a fost transportat la Spitalul DIN Vidra.

Poliţiştii au stabilit ca la volanul autoturismului care a provocat accidentul se afla un şofer în vârstă de 70 de ani.

Medicii de la spitalul din Focşani susţin că la această oră mai sunt internaţi cinci răniţi, trei dintre ei în stare foarte gravă.

Comentarii