VIDEO Momentul în care sute de mașini Tesla primesc un update. Imaginile inedite fac înconjurul internetului

miercuri, 17 februarie 2021, 10:22
1 MIN
 VIDEO Momentul în care sute de mașini Tesla primesc un update. Imaginile inedite fac înconjurul internetului

Imagini inedite au fost surprinse într-o parcare, unde sute de mașini Tesla au fost filmate în timp ce primeau un update de sistem, simultan. Cel mai probabil, vehiculele au primit actualizarea printr-o conexiune celulară ori printr-una WI-FI, care acoperă întreaga parcare.

În imaginile respective se poate vedea cum sute de vehicule Tesla, dintre care cele mai multe par a fi Model 3, își aprind luminile în semn de confirmare în timp ce primesc atualizări de software.Videoclipul inedit a circulat pe internet, iar oamenii au fost impresionați, întrucât nu este atașat niciun cablu la vreuna dintre mașini.

Potrivit presei internaționale, Tesla folosește Wi-Fi sau rețelele de telefonie mobilă. Astfel, mașinile Tesla sunt actualizate la fel ca smartphone-urile, iar acest lucru îl diferențiază pe constructorul american de alți producători auto.Imaginile respective au făcut înconjurul internetului, iar unii dintre utilizatorii rețelei de socializare Reddit și-au exprimat scepticismul față de faptul că mașinile erau de fapt în curs de actualizare. Există persoane care cred că mașinile electrice au pornit sistemul de iluminare din alte motive legate de logistică.

Sursa: digi-world

Comentarii