VIDEO Un tânăr drogat a făcut prăpăd pe străzile din Brașov: a lovit 12 mașini, a dărâmat o magazie și a fost oprit cu forța de trecători

joi, 15 aprilie 2021, 09:38
2 MIN
 VIDEO Un tânăr drogat a făcut prăpăd pe străzile din Brașov: a lovit 12 mașini, a dărâmat o magazie și a fost oprit cu forța de trecători

Un individ care se pare că era puternic afectat de drogurile consumate, a avariat 12 mașini în cartierul Noua. martorii oculari spun că șoferul, pe care îl cheamă Ștefan, conducea un Range Rover cu numere de Bucuresti, potrivit newsbv.ro.

Mașinile avariate erau parcate în cartierul Noua, lângă Complexul „Casa Afacerilor”. Tanarul râdea, cânta si se agita, fiind nevoie de patru polițiști ca sa fie imobilizeze. Acesta era însotit de o tanara blonda.

Individul nu s-a potolit nici în autospeciala SMURD: a rupt gulerul cervical, a frăcut scandal. Până la urmă a fost sedat.

„În data de 14 aprilie 2021, în jurul orei 20.10, un bărbat, în vârstă de 31 ani, din municipiul București, care conducea un autovehicul pe strada Nucului din municipiul Brașov, a acroșat 12 autoturisme ce se aflau parcate. În urma producerii accidentului rutier au rezultat doar pagube materiale, fără victime. Conducătorul auto nu a putut fi testat din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei și a prezenței de substanțe psihoactive în organism. Procedându-se la verificarea în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale vehiculului condus, cadrele de poliție au constatat faptul că bărbatul are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice. În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei”, a declarat comisar de poliție Alina-Maria Ivan.

Comentarii