Vlad Voiculescu a fost amendat, după ce a fost surprins fără mască pe holurile Parlamentului. Cât are de scos din buzunar

vineri, 02 aprilie 2021, 13:55
1 MIN
 Vlad Voiculescu a fost amendat, după ce a fost surprins fără mască pe holurile Parlamentului. Cât are de scos din buzunar

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a fost amendat, vineri, cu suma de 1.500 de lei, după ce a fost surprins fără mască de protecție pe holurile Parlamentului, conform unui comunicat transmis de Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

"Direcția Generală de Poliției a Municipiului București vă informează că pentru nerespectarea prevederilor Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, un membru al Guvernului a fost sancționat contravențional, cu suma de 1.500 lei, pentru neportul măștii de protecție", se arată în comunicatul respectiv.

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a fost fotografiat, luni, fără mască de protecție pe holurile Parlamentului.

Voiculescu a fost surprins timp de aproximativ 20 de minute fără masca de protecție, timp în care a vorbit la telefon și s-a salutat cu doi colegi.

La un moment dat, el a fost invitat într-unul dintre birourile parlamentare de către unul dintre colegii săi de la USR-PLUS.

Comentarii