Vrei să afli care sunt secretele pralinelor belgiene de la unul dintre cei mai renumiţi artişti ciocolatieri din lume? Vino miercuri, la Palas!

luni, 26 februarie 2024, 19:31
1 MIN
 Vrei să afli care sunt secretele pralinelor belgiene de la unul dintre cei mai renumiţi artişti ciocolatieri din lume? Vino miercuri, la Palas!

Eşti pasionat de ciocolată? Vrei să vezi live cum se prepară pralinele belgiene? Vino miercuri, 28 februarie 2024, în locaţia Leonidas din Palas, la un atelier delicios şi aromat susţinut de Maîtres Chocolatier Daniel Stallaert, star culinar în Belgia, recunoscut şi apreciat de Académie Culinaire de France.

O experienţă delicioasă, de unde vei pleca nu doar cu zâmbetul pe buze, ci şi cu gustul dulce al celei mai fine praline belgiene, te aşteaptă în Palas. Miercuri, 28 februarie, în intervalul orar 11.00 – 20.00, maestrul ciocolatier Leonidas Daniel Stallaert va susţine câteva sesiuni demonstrative „How it's made”. Acesta va împărtăşi cu cei curioşi tainele realizării pralinelor Coeur Framboise. Atelierul are loc în locaţia Leonidas de la etajul Palas.

Maîtres Chocolatier Daniel Stallaert este cunoscut drept unul dintre cei mai buni artişti de ciocolată din lume, un star culinar, mai ales în Belgia. În fiecare lună, Daniel îi furniza Prinţesei Diana aproximativ un kilogram de ciocolată artizanală. În februarie 2022, expertiza lui Daniel Stallaert a fost recunoscută şi consacrată printr-o diplomă de la înalta autoritate a Académiei Culinaire de France, recunoaşterea supremă pentru orice bucătar sau patiser.

Vino miercuri, în Palas şi vezi live cum se fac cele mai speciale praline şi descoperă poveştile spuse de unul dintre cei mai cunoscuţi ciocolatieri la nivel internaţional!

Departament PR

W: www.palasiasi.ro                            

E: pr@palasiasi.ro

 

 

Comentarii