Vreme caldă în următoarele două săptămâni în regiunea Moldovei

luni, 07 septembrie 2020, 16:43
2 MIN
 Vreme caldă în următoarele două săptămâni în regiunea Moldovei

Vremea va fi călduroasă și în următoarele două săptămâni, cu temperaturi care vor ajunge la 31 de grade, potrivit meteorologilor.

Prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie pentru perioada 7 – 20 septembrie în regiunea Moldovei:

Vremea va fi călduroasă, cu o medie a temperaturilor maxime ce se va situa în jurul a 30 de grade, apoi se va răcori în data de 8 septembrie, spre o medie de 23 de grade, urmând o nouă încălzire a vremii, spre maxime de 29 de grade, în data de 10 septembrie. Ulterior acestei date, temperatura aerului va scădea, spre medii ale maximelor de 25 de grade în data de 11 septembrie, apoi va creşte spre valori în jurul a 28 de grade în data de 13 septembrie, iar până la sfârşitul intervalului de prognoză valorile termice diurne nu vor mai depăşi 22-24 de grade, mediat regional.

Media minimelor termice va fi de 15 grade în primele două nopţi, apoi temperatura aerului va scădea spre medii ale minimelor de 11 grade, în data de 9 septembrie, apoi va creşte uşor spre 14-15 grade, în intervalul 11-15 septembrie. Până la sfârşitul intervalului de prognoză, tendinţa valorilor termice nocturne va fi de scădere uşoară, astfel încât cele mai coborâte minime se estimează a se înregistra în ultimele zile, când media minimelor se va situa în jurul a 11 grade.

Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi mai ridicată în prima zi a intervalului de prognoză.

Aflați amănunte de pe hotnews.ro.

Comentarii