WhatsApp se reinventează înainte de sfârșitul anului. Apare „comunitatea”

marți, 09 noiembrie 2021, 14:28
1 MIN
 WhatsApp se reinventează înainte de sfârșitul anului. Apare „comunitatea”

Pentru a-și menține poziția privilegiată, compania deținută de Facebook / Meta face investiții importante în actualizări semnificative.

Discuțiile în grup de pe WhatsApp vor fi din ce în ce mai similare cu serverele de Discord, în viitorul cât se poate de apropiat. Conform datelor obținute de  WABetaInfo și The Verge, conceptul de comunitate la care lucrează creatorii aplicației de chat este foarte similar cu cel pe care utilizatorii de Discord s-ar putea să-l cunoască deja.

Practic, administratorii vor putea să grupeze semnificativ mai ușor mai multe grupuri sub o singură umbrelă mai mare intitulată comunitate. Va exista o comunitate principală cu grupuri mai mici sau mai mari atașate. De exemplu, ar putea exista o comunitate construită în jurul unei materii de la facultate, în timp ce în aceea entitate virtuală vor activa grupuri de studiu individuale cu doar câțiva membri fiecare.

Partea de chat efectiv nu se va schimba față de ce vezi azi în WhatsApp. Criptare end-to-end a conversațiilor se va menține, în timp ce administratorii vor putea să introducă membri noi în grupuri, fie din agendă, fie printr-un link trimis printr-un mesaj. În ceea ce privește detaliile referitoare la administrarea efectivă a grupului, prea multe detalii nu au fost făcute publice până la această oră.

Aflați amănunte de pe playtech.ro.

Comentarii