Zeci de copii cazaţi la un un complex turistic din judeţul Braşov, duşi la spital din cauza problemor digestive

marți, 27 iunie 2023, 17:25
1 MIN
 Zeci de copii cazaţi la un un complex turistic din judeţul Braşov, duşi la spital din cauza problemor digestive

Mai mulţi copii cu vârste între 8 şi 13 ani cazaţi la un complex turistic din judeţul Braşov au avut probleme digestive fiind solicitată intervenţia ambulanţelor. Din 39 de copii evaluaţi, 11 au fost duşi la spital pentru investigaţii suplimentare.

Ulterior, ISU Braşov a transmis că alţi 7 copii vor fi transportati la Spitalul Zărneşti pentru investigaţii medicale, de către o autospecială pentru transport personal şi victime multiple şi un echipaj SMURD. ”Până în acest moment, 18 copii au fost transportaţi la unităţi spitalicesţi pentru investigatii medicale suplimentare”, a transmis ISU Braşov. 

La rândul lor, reprezentanţii IPJ Braşov au transmis că s-a deschis o anchetă în acest caz. ”Poliţiştii din cadrul Poliţiei Staţiunii Bran au fost sesizaţi, prin apel 112, despre faptul că la un complex din comuna Moieciu, judeţul Braşov, mai mulţi copii, aflaţi într-o tabără organizată, ar fi prezentat simptome de toxiinfecţie alimentară. Până la acest moment, persoanele în cauză au beneficiat de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Braşov. În continuare poliţiştii desfăşoară verificări în vederea stabilirii circumstanţelor în care a avut loc incidentul.

Comentarii