(UPDATE) Adolescentă, găsită moartă pe un câmp de lângă Hălăuceşti. Cine ar fi criminalul

vineri, 20 iulie 2018, 21:47
2 MIN
 (UPDATE) Adolescentă, găsită moartă pe un câmp de lângă Hălăuceşti. Cine ar fi criminalul

O tânără a fost găsită moartă pe un câmp la circa patru kilometri de Hălăuceşti. 

 

 

Fata avea 16 ani iar prietenul, cel care a sunat la serviciul de urgenţă 112, are 20 de ani şi este din Hălăuceşti. Legiștii au găsit lovituri în zona feței. Cei doi se aflau la o depărtare de circa patru km de Hălăucești, pe malul Siretului. "S-a primit o solicitare de pe un câmp din Hălăuceşti-Mirceşti, referitor la o adolescentă care ar fi fost agresată. Aceasta a decedat pe câmpul respectiv. La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi echipaje de Poliţie", a declarat, sâmbătă dimineaţă, prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu, şef UPU-SMURD Iaşi. Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, fata a fost lovita cu un corp contondent, cu pumnii si cu picioarele.

Corpul fetei a fost trimis la Medicină legală pentru necropsie.

UPDATE: Tânărul a fost audiat de către procurori pe tot parcursul nopţii de vineri spre sâmbătă, iar după ce a negat că el ar fi autorul crimei, şi-a recunoscut în cele în urmă fapta.

Sâmbătă dimineaţă, el a fost reţinut, apoi a fost dus la Institutul de Psihiatrie Socola din Iaşi, pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii crimei. În funcţie de rezultatul expertizei psihiatrice, anchetatorii vor decide dacă vor solicita judecătorilor emiterea mandatului de arestare pe numele tânărului. (news.ro)

UPDATE1: Potrivit unor surse “Ziarul de Iaşi”, tânărul, principalul suspect al crimei, era considerat de săteni un tip mai “ciudat”. El locuia la circa 2 kilometri de locul în care a fost găsită fata. Tânărul avea grijă de tatăl său, un bărbat cu handicap la mâini şi picioare, totodată, cunoscut în sat ca un împătimit al jocurilor de noroc. Principalul suspect se numeste Ioan Manole si era văzut des plimbându-se prin sat cu victima.

 

Comentarii