Baronul Arsene, scandal cu prefectul: O să-l trosnesc de nu se vede!

luni, 07 septembrie 2020, 12:55
2 MIN
 Baronul Arsene, scandal cu prefectul: O să-l trosnesc de nu se vede!

Spiritele s-au încins iar între Ionel Arsene, preşedintele CJ şi George Lazăr, prefectul Neamţului, cei doi aruncându-şi cuvinte grele, cum mult în afara limitelor limbajului civilizat.

Ionel Arsene este şi preşedintele PSD Neamţ, iar George Lazăr a fost, înainte de numirea în funcţia de prefect, prim- vicepreşedintele PNL, de unde şi alte replici gen „Ciuma roşie“ sau „Lepre galbene“.

Ultimele ciocniri între beligeranţi au început săptămâna trecută, când reprezentantul Guvernului Orban în teritorui a criticat dur, într-o conferinţă de presă, numirea unui director la Compania Judeţeană ApaServ, firmă aflată în subordinea CJ Neamţ. Desemnarea lui Bogdan Muşat în fruntea societăţii a fost contestată deoarece el fusese angajat la Aqua Parc SRL, abonată la lucrări din bani publici, care este condusă de Gheorghe Vlasie, zis Ginel, nimeni altul decât cumătrul lui Ionel Arsene.

Replica lui Ionel Arsene a venit pe 2 septembrie, exact în ziua când prefectul împlinea 40 de ani, la o conferinţă de presă susţinută la sediul ApaServ, în care a fost prezentat noul director şi planurile sale.

„Şi dacă am să mai văd o dată că prefectul judeţului Neamţ îşi permite să abordeze subiectul Apa Serv de maniera aia, o să-l trosnesc de nu se vede! Cum îşi permite el să vorbească despre Compania Judeţeană Apa Serv, când el nu ştie cu ce se mănâncă managementul la compania de apă?“.

Aflați amănunte de pe adevarul.ro.

Comentarii