Bulgaria verifică fiecare şofer de TIR dacă are de plătit amenzi şi face triajul epidemiologic

marți, 15 decembrie 2020, 23:18
1 MIN
 Bulgaria verifică fiecare şofer de TIR dacă are de plătit amenzi şi face triajul epidemiologic

Cozi de șase kilometri pentru TIR-urile care ies din România prin vama Giurgiu-Ruse. Bulgaria verifică fiecare şofer dacă are de plătit amenzi şi face triajul epidemiologic.

TIR-urile care ies din România prin PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, formează cozi de aproximativ şase kilometri pe prima bandă de mers a DN 5 şi au de aşteptat o sută de minute la controlul de frontieră, circulaţia la intrarea în municipiul Giurgiu fiind dirijată de poliţişti pentru fluidizarea traficului.

„În această după-amiază a sosit la frontieră un număr mare de TIR-uri de marfă, iar acest lucru, coroborat cu faptul că partea bulgară a mai avut de efectuat unele lucrări de amenajare a carosabilului pe Podul Prieteniei, că bulgarii verifică fiecare şofer dacă are de plătit amenzi încasate pe teritoriul Bulgariei şi se face şi triajul epidemiologic, a dus la formarea de cozi”, a declarat purtătoarea de cuvânt a ITPF Giurgiu, Andreea Bicu.

Ea spune că numărul TIR-urilor care s-au prezentat la ieşirea din România prin PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, în ultimele 24 de ore a ajuns la 1.348, pe sensul de intrare a fost de 947, iar timpul de aşteptare la controlul de frontieră este de o sută de minute pe sensul de ieşire din ţară şi de 40 de minute pe sensul de intrare în România.

Aflați amănunte de pe g4media.ro.

Comentarii