Care este diferenta de varsta ideala in relatie dupa mintea femeii

luni, 17 iunie 2013, 14:54
1 MIN
 Care este diferenta de varsta ideala in relatie dupa mintea femeii

Diferenta de varsta intre parteneri poate fi determinata atat de circumstanta, cat si de factori sociali si financiari dupa care se ghideaza mai ales femeile atunci cand isi aleg barbatii alaturi de care se inhama la relatii de cuplu de lunga durata.

 In principiu, aproape jumatate din femei sustine ca varsta nu conteaza intr-o relatie atata timp cand exista comunicare, intelegere, iubire si dorinta sexuala. Cu toate acestea, niciuna dintre trasaturile pozitive prezentate mai devreme nu tine de foame, factorul financiar fiind esential pentru mai bine de o treime din femei atunci cand isi aleg partenerii de viata.

 Practic, peste 30% din femei isi doresc barbati mai in varsta decat ele, diferenta de ani considerata potrivita situandu-se oriunde intre doi si sapte ani. Motivul principal pentru care o treime din femei prefera barbati cu pana la sapte ani mai in varsta tine de factorul financiar.

 Daca el este un pic mai in varsta, este de la sine inteles, cel putin pentru 30% din femei, ca dispun de o mai mare experienta profesionala si o mai buna stabilitate financiara.

 Pe de alta parte, doar o femeie dintr-o suta prefera barbati mai tineri decat ea. 

lyla.ro

Comentarii