Cât de lăudăroşi sunt oamenii, în funcţie de zodie

marți, 07 octombrie 2014, 14:45
3 MIN
 Cât de lăudăroşi sunt oamenii, în funcţie de zodie

Lauda de sine, nu miroase prea bine, ştim cu toţii astfel de vorbe, dar astrele ne influenţează viaţa şi uneori nu ne putem controla. Vezi cât de lăudăroşi sunt oamenii, în funcţie de zodie.

Berbec

Berbecii sunt destul de plini de ei, astfel că ajung adesea să se laude, dar fără intenţii mârşave. Sunt adesea obsedaţi de perfecţiune şi dacă le iese ce şi-au propus, vor să ştie toată lumea isprava lor. Nu leo lua în nume de rău, gradul de lăudăroşenie este tolerabil, oricum.

Taur

Taurii sunt destul de lăudăroşi, pentru că sunt încăpăţânaţi şi deloc tenace. Dacă au norocul să aibă răbdare să termine ceva cu bine, vor simţi nevoia să se laude cu minunea, pentru că nus e întâmplă prea des.

Gemeni

Gemenii sunt foarte lăudăroşi, pentru că sunt şi relativ superficiali. Dacă sunt interesaţi de tot ce e nou, la modă şi interpretat de lume ca „pe val", sigur se laudă că au şi ei, sau că au făcut asta demult.

Rac

Racii nu sunt lăudăroşi, pentru că nu prea au încredere în oameni. Zgârciţi şi precauţi, nativii acestei zodii consideră că dacă te lauzi, lumea te va invidia şi „săpa", aşa că se feresc de astfel de aventuri riscante.

Leu

Leii sunt cei mai lăudăroşi oameni din toată harta astrală. Vor cu atâta disperare să fie în centrul atenţiei, încât se laudă şi cu realizările altora, cu minciuni, cu orice. Dacă încerci să lauzi un leu, l-ai cucerit pentru totdeauna, e matematică simplă în cazul lor.

Fecioară

Fecioarele sunt lăudăroase numai dacă au un scop bine definit. Calculaţi mereu şi pe fază, nativii din fecioară nu irosesc cuvinte aiurea, dacă nu au ceva beneficii de obţinut din laude. Dacă îi lauzi tu pe ei, fecioarele se umflă în pene caraghios şi te adoră aproape la fel de mult ca leii, pentru că sunt destul de nesiguri pe ei.

Balanţă

Balanţele nu se laudă aproape niciodată, pentru că sunt nesigure şi timide în majoritatea cazurilor. Orice ar fi de lăudat, lor nu li se pare mare lucru şi nu simt nevoia să spună tuturor ce fac, de frica eşecului. În rest, dacă lauzi o balanţă, va roşi şi va dansa când ajunge acasă, în secret.

Scorpion

Scorpionii sunt destul de echilibraţi când vine vorba de laude. Nu exagerează când îşi prezintă reuşitele şi nu sar în sus de bucurie dacă sunt lăudaţi. Astfel de atitudine îi face adesea să pară nerecunoscători sau exagerat de modeşti, dar ei pur şi simplu nu pun preţ pe ovaţii la scenă deschisă.

Săgetător

Săgetătorii sunt lăudăroşi numai în ceea ce priveşte reuşitele fizice. Dacă au câştigat o medalie, au alergat la un maraton caritabil, sau au urcat un vârf de munte, vor spune tuturor asta, pe toate canalele existente. Dar să nu te aştepţi să afli ceva despre proaspăta logodnă, sau despre noul job.

Capricorn

Capricornii nu sunt deloc expansivi şi nu se laudă niciodată. Dar dacă îi lauzi tu pentur ceva, vor fi cei mai fericiţi oameni din lume, deoarece sunt obişnuiţi să fie criticaţi şi se aşteaptă regulat să o dea în bară. Ca orice perfecţionist introvertit, capricornul nu crede că are de ce se lăuda în general.

Vărsător

Vărsătorii sunt regii laudelor, chiar mai mult decât leii. Ei se laudă pe sine, lumea în care trăiesc, oamenii din jurul lor, mâncarea pe care o consumă şi viitorul strălucit. Totul este demn de laudă şi de asta au mulţi prieteni. Nativii acestei zodii îşi fac greu suşmani, pentru că scopul lor în viaţă este să-i mulţumească pe ceilalţi.
 
Peşti

Peştii sunt lăudăroşi, dar doar pe plan profesional. Foarte sensibili şi emotivi, nativii acestei zodii nu se laudă cu viaţa privată aproape niciodată, dar abia aşteaptă să facă ceva remarcabil la locul de muncă că a şi aflat toată lumea.
 

unica.ro

 

Comentarii