anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

vineri, 30.09.2022

Cât mai câştigă din salariu şefii învăţământului ieşean? Declaraţii de avere actualizate

GALERIE
Inspectoratul_Scolar_Iasi
 • Inspectoratul_Scolar_Iasi
- +

Declaraţii de avere actualizate la vârful educaţiei ieşene. Inspectorii Şcolari Generali ai ISJ Iaşi primesc în jur de 7.000 de lei net lunar ca salariu, la care se adaugă, după caz, ore la catedră, proiecte educaţionale în care sunt implicaţi şi alte activităţi adiacente.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi (ISJ Iaşi) a publicat recent, pe site-ul instituţiei, declaraţiile de avere ale personalului, de la Inspectorul Şcolar General până la Contabilul şef.

Nu şeful cel mare câştigă cel mai bine

Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi este condus de un Inspector Şcolar General şi doi Inspectori Şcolari Generali Adjuncţi, respectiv Luciana Antoci, Cristian Pravăţ şi Florentin Traian Ciobotaru. Suma încasată de aceştia doar prin funcţia ocupată în inspectorat depăşeşte 80.000 de lei anual. Luciana Antoci, Inspectorul Şcolar General al ISJ Iaşi, încasează 88.768 de lei anual. Lunar, ar corespunde unui venit de 7.397 de lei, doar salariul de inspector general. La acesta se adaugă şi sume de bani mai mici primite pentru funcţia în Consiliul de Administraţie al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi pentru proiectele Erasmus coordonate.

Ciobotaru Florentin Traian este Inspector Şcolar General Adjunct în cadrul ISJ Iaşi, dar şi consilier municipal. Acesta încasează 87.467 de lei anual (peste 7.200 lei lunar), ca salariu de la ISJ, la aceasta adăugându-se veniturile primite pentru orele de la Colegiul „Mihai Eminescu” Iaşi, ca responsabil ADS în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi, ca Expert în Formare la Casa Corpului Didactic din Botoşani şi în calitate de Consilier Local la Primăria Municipiului Iaşi. Lunar, acesta încasează aşadar 7.288 de lei doar ca Inspector Şcolar General Adjunct.

De altfel, dintre cei trei şefi ai ISJ Iaşi, Inspectorul Şcolar General Adjunct Florentin Ciobotaru încasează cei mai mulţi bani anual, datorită celorlalte activităţi pe care le desfăşoară, urmare a faptului că este şi politician (membru CL), dar şi faptului că este singurul care are finalizat doctoratul, primind sporurile aferente. Acesta are un venit total de 137.472 de lei anual. Lunar, corespunde unui venit de 11.456 de lei, echivalentul a 2.342 de euro.

Prăvăţ Cristian este cel de-al doilea Inspector General Adjunct al ISJ IaşI, şi primeşte cel mai mic salariu dintre cei trei şefi. Acesta încasează 80.937 de lei anual (6.744 lei lunar), ca inspector general adjunct. În plus, la această sumă se adaugă banii primiţi din funcţia de profesor în cadrul Colegiului „Garabet Ibrăileanu” şi coordonator de proiect al Ministerului Educaţiei şi Cercetării.

Care sunt celelalte salarii

Dacă inspectorii şcolari au salarii sub cele ale adjuncţilor ISJ, în medie între 50 şi 75% din acestea în medie, Consilierul Juridic al instituţiei pare să fie şI el mai slab plătit: acesta primeşte anual 48.754 de lei în cadrul inspectoratului. La aceste sume se adaugă 17.400 de lei ca secretar la Liceul Tehnologic „Victor Mihăilescu Craiu” din Belceşti şi 46.800 de lei ca jurist la S.C. CET Iaşi.

Auditorul Intern al ISJ Iaşi are un salariu anual de 47.958 de lei. Pe lângă această sumă, el mai încasează 17.556 de lei anual, din funcţia ocupată la Colegiul Tehnic „Ioan C. Ştefănescu” din IaşI, şi 4.630 de lei pentru Proiectul POCU din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi.

Contabilul şef primeşte 58.198 de lei anual de la ISJ Iaşi şi 21.776 de lei de le Casa Corupului Didactic din Iaşi.

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

De ce câştigă extrema dreaptă

Pavel LUCESCU

De ce câştigă extrema dreaptă

Tot mai mulţi din aşa-zisa lume civilizată strigă tot mai strident că vor o schimbare. Deocamdată nici ei nu ştiu cum şi către ce. Dar, ca de atâtea ori în istorie, se vor găsi mereu politicieni care vor ştii să călărească valul şi să ne vândă cu succes o nouă rundă de iluzii.

opinii

Cu ochii larg închişi

Alexandru CĂLINESCU

Cu ochii larg închişi

Unele evenimente din ultima vreme, mai ales aşa-zisele „referendumuri” organizate de ruşi în terioriile ocupate, m-au făcut să-mi reamintesc de un text pe care l-am publicat în urmă cu nouăsprezece ani. Îl reiau aici, în ideea că el va arăta, o dată în plus, că liderul de la Kremlin este, în tot ce face, de o nesmintită şi sinistră consecvenţă.

De la oraşul creativ, la cel al creatorilor (I)

George PLEȘU

De la oraşul creativ, la cel al creatorilor (I)

Săptămâna trecută a fost lansată, fără prea mare tam-tam mediatic, dar cu reacţii bune în online, platforma orasulcreatorilor.com. În spatele ei sunt oameni din echipa care a realizat logo-ul Iaşului, care de data aceasta au invitat pentru consultări mai largi o serie de tineri implicaţi în industriile creative locale, în timp ce site-ul era încă în perioada de teste.

Ego-grafii. Emil Brumaru (I)

Codrin Liviu CUȚITARU

Ego-grafii. Emil Brumaru (I)

Emil Brumaru era, în subsidiar, aidoma tuturor scriitorilor adevăraţi, fiinţa cea mai delicată cu putinţă - aproape fragilă, aş îndrăzni să observ - care-şi disimula, în identitatea (construită) de rebel al culturii, propriile temeri şi inhibiţii în faţa „infernului” din celălalt.

pulspulspuls

Aripa fără scrupule a partidoiului local tocmai dă atacul la un proiect de milioane de iepuroi!!

Aripa fără scrupule a partidoiului local tocmai dă atacul la un proiect de milioane de iepuroi!!

Iată, dacă mai era nevoie, stimaţi telespectatori, dovada că şi în politichie este valabilă vorba aia că aşchia nu sare departe de trunchi şi unde altundeva puteam vedea mai bine o asemenea confirmare decât în familia fostului deputat Rachetă Patriot, hahalera universitară care a făcut de râs oraşul în ţară şi nu numai cu iniţiativa legii privind pensiile speciale, dar mai ales prin nenumăratele declaraţii şovine, patriotarde şi pompoase de tip vadimist. 

Caricatura zilei

Zbor anulat

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.