Chirica: Mai mult rău a făcut Dragnea decât au făcut toţi homosexualii din Europa
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 02.12.2020

Chirica: Mai mult rău a făcut Dragnea decât au făcut toţi homosexualii din Europa

GALERIE
mihai_chirica
  • mihai_chirica
- +

Primarul a dat asigurări că la Iaşi nu vor fi probleme organizatorice în legătură cu votul.

Primarul Mihai Chirica a dat ieri asi­gurări că referendumul pentru re­vizuirea Constituţiei, pentru definirea că­sătoriei ca o uniune între un bărbat şi o femeie, se va desfăşura la Iaşi fără pro­bleme de organizare. Şeful din Pa­latul Roznovanu a menţionat că Au­toritatea Electorală Permanentă a luat deja legătura cu municipalitatea ieşeană în ceea ce priveşte detaliile organizatorice. Edilul-şef al Iaşului a făcut mai multe precizări despre această consultare publică şi a subliniat că ar fi păcat ca referendumul să devină „un ve­hicul politic“.

„Lucrurile care se ob­servă şi care au atras atenţie, nu numai mie, este faptul că mai mult rău au făcut României în ultima perioadă Dragnea şi ai lui, decât au făcut toţi homosexualii din Europa, în sensul capitalului de imagine negativă pe care această ţară l-a acumulat, iar părerea mea, şi să spunem frica mea cea mai mare, nu este legată de faptul că acest referendum trebuie făcut şi susţinut, pentru că normalitatea nu trebuie pusă la îndoială niciodată (...) ar fi păcat pentru această stare de normalitate să asistăm la încălecarea ei din punct de vedere politic de vreun cetăţean certat cu legea sau cetăţeni politici în general“, a declarat primarul Chirica.

El a adăugat că subiectul refe­rendumului este unul „sensibil“, dar a subliniat că este „absolut necesar“.

„Sus­ţinem normalitatea acestui de­mers şi trebuie făcut, şi trebuie să ne de­branşăm, oarecum, de la tot felul de gânduri care pătrund în mintea multora, dar cu siguranţă nu trebuie să ac­ceptăm ca acest concept să fie călărit politic de oameni care în momentul de faţă sunt certaţi cu legea, în principal, şi care nu fac decât rău României“, a conchis Mihai Chirica.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Vot de Sf. Nicolae

Lucian DÎRDALA

Vot de Sf. Nicolae

Chiar dacă parlamentarii şi Parlamentul, ca instituţie, nu se bucură de încredere în rândul opiniei publice, cetăţenii României sunt singurii care pot remedia această situaţie, prin voturile lor. Singura condiţie ar fi ca ele să fie rezultatul unui proces de reflecţie atentă şi, poate, de deliberare sinceră cu cei apropiaţi.

Filmuletul zilei

opinii

Votul ca dar

Florin CÎNTIC

Votul ca dar

Deşi nu sunt superstiţios, m-am gândit să reiau acest text scris înainte de europarlamentarele de anul trecut, cu speranţa că poate nu şi-a pierdut din caracterul său profetic şi duminică va fi dusă la bun sfârşit o acţiune începută atunci.

O lume ce gândea în basme şi vorbea în poezii

Radu PĂRPĂUȚĂ

O lume ce gândea în basme şi vorbea în poezii

Această lume nu judeca sau, vai! nu condamna lumea de ieri cu mintea de azi, stângistă, de un neomarxism avântat şi prostesc. Măcar de-ar fi numai prefăcut, dar e prostesc. Nu cunoştea „progresismul” actual şi nici nu-l practica. Pentru ea lumea veche era şi lumea de azi, nu era una „mai înaintată”. 

Boala locvacităţii deşănţate

Ioan MILICĂ

Boala locvacităţii deşănţate

Să ne imaginăm, urmând firul consideraţiilor lui Huxley, că apocalipsa discursivă declanşată pe durata pandemiei actuale se traduce nu numai într-un puhoi de bâlbe, aberaţii, confuzii şi nehotărâri de tot soiul, ci şi într-un lanţ de constrângeri, privaţiuni şi pedepse, impuse printr-un discurs public ofensiv şi cinic, care amplifică încordarea şi istovirea psihică a indivizilor. 

pulspulspuls

Mesaj pentru nea Orban: iacătă de ce tac mâlc băieţii matale!

Mesaj pentru nea Orban: iacătă de ce tac mâlc băieţii matale!

Fiindc-am auzit că tot a anunţat nea Şică Orban că vine azi la Iaşi, am zis că merită să-i transmitem pe această cale şi o anume informare despre care suntem siguri că nu ştiu să i-o spună conţilierii lui de la Bucureşti, în legătură cu Iaşul. 

Caricatura zilei

Defilare cu distanțare

www.haidalacafeasiceai.ro

Editia PDF

Bancul zilei

O ambulanta goneste pe strazi si, la o intersectie rastoarna si accidenteaza un pieton. Soferul coboara imediat, ridica victima (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.