anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

vineri, 27.05.2022

COMUNICAT DE PRESA

Noi poveşti de viaţă încep la Maternitatea Arcadia

GALERIE
nastere
 • nastere
- +

Ştefan s-a născut acum, în preajma anului 2022, la Maternitatea Arcadia. Are 3 920 gr, iar la testul APGAR a primit prima notă de 10 din viaţa lui. A fost întâmpinat cu emoţie şi bucurie şi a adus fericire întregii familii. Ştefan este unul dintre cei 85 de bebeluşi ai lunii decembrie. Alături de el, 47 de fetiţe şi 37 de băieţei sau născut în această lună la Maternitatea Arcadia. 

Într-o perioadă încă marcată de o provocare globală unică, viitorii părinţi ştiu că un mediu sigur pentru naşterea bebeluşului lor înseamnă o echipă de profesionişti, măsuri de siguranţă implementate şi respectate şi suportul unei structuri complexe, ca cea pe care o regăsesc la Arcadia - Spitale şi Centre Medicale.

Zâmbetul mamei şi bucuria împărtăşită cu familia şi întreaga echipă a Maternităţii Arcadia. Ce alt fel de „bun venit“ mai potrivit ar putea fi? Maria, mămică Arcadia: „Este un moment de o fericire atât de covârşitoare, încât mi-e greu să descriu în cuvinte ceea ce simţim. Ştefan este copilul pe care ni l-am dorit foarte mult şi care a apărut în momentul în care simţeam deja că nu mai trebuie să sperăm. Faptul că s-a născut acum, în preajma noului an îl interpretăm ca fiind un simbol al speranţei împlinite şi a visului realizat. Ştefan şi cu mine, amândoi, mulţumim întregii echipe de la Maternitatea Arcadia pentru grijă, profesionalism şi pentru bucuria împărtăşită.“

Bun venit, Ştefan! Bun venit tuturor copiilor! Suntem convinşi că fiecare dintre ei va scrie o poveste frumoasă pentru familie şi pentru toţi cei din jur. De peste 12 ani, Maternitatea Arcadia este locul unde visele prind contur în siguranţă. Medici şi familii, cu toţii au primit cu emoţie şi bucurie fiecare nou-născut şi au trăit la aceeaşi intensitate fiecare început de viaţă şi de poveste. Echipă medicală complexă, spitalizare premium şi îngrijire personalizată, proceduri foarte stricte de supraveghere, prevenire şi control al infecţiilor asociate asistenţei medicale, plan de naştere, ora magică, toate pentru ca fiecare nouă familie să fie în siguranţă. Sărbătorim împreună fiecare început de drum! Creăm experienţe şi amintiri plăcute! www.arcadiamami.ro

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Un profesor universitar explică de ce Iaşul nu merită autostradă

Cosmin PAȘCA

Un profesor universitar explică de ce Iaşul nu merită autostradă

A se observa formularea în context a profesorului: autostrada „este un mijloc ca EU să ajung undeva”. Cu alte cuvinte, pentru Bulai şoseaua rapidă are un singur sens, spre Iaşi. Oraşul e văzut ca o grădină zoologică, oamenii stau aici într-un ţarc, din care n-au voie să iasă. Pot fi însă vizitaţi, ideal când începe bâlciul de Sfânta Parascheva.

opinii

New York şi Alabama. Un circuit epic

Codrin Liviu CUȚITARU

New York şi Alabama. Un circuit epic

Prin povestirile lui, Capote a avut, în mod evident, o influenţă hotărâtoare asupra a ceea ce s-a numit proza minimalistă americană din ultima jumătate a secolului XX. Acest tip de epic se concentrează pe frânturi din existenţa imediată, pe care le explorează nesofisticat şi totuşi artistic. Viziunea naratorului minimalist e pragmatică, evitând, din start, construcţiile monumentale ale romanului tradiţional, căutarea adevărurilor majore ale lumii sau elucidarea codurilor absconse şi derutante din istorie.

Miticilectualii ca Alfred Bulai şi disursul discriminatoriu la adresa moldovenilor

George ŢURCĂNAŞU

Miticilectualii ca Alfred Bulai şi disursul discriminatoriu la adresa moldovenilor

Când ai într-o regiune devenită fundătură prin proiectarea şi construcţia statului naţional, respectiv o aglomeraţie urbană de 400-450 mii de locuitori, ce ar fi singura capabilă să gestioneze fluxuri importante la nivel regional şi să polarizeze cât de cât regiunea, atât cât să-i creeze o minimă stabilitate şi coeziune teritorială, nu o izolezi din cauză că nu i-ar fi Bucureştiului de folos nu ştiu ce autostradă, ci faci eforturi să o deschizi către lume.

Întâmplările lui Nobel (I)

Bogdan ILIESCU

Întâmplările lui Nobel (I)

„All things are ready, if our mind be so.” (Toate lucrurile sunt pregătite, dacă şi mintea noastra este.) - William Shakespeare, Henry V

pulspulspuls

Iarăşi s-a făcut mişto de pârlipca lui Tudorel din Sărărie. Iată cu ce ocazie!

Iarăşi s-a făcut mişto de pârlipca lui Tudorel din Sărărie. Iată cu ce ocazie!

Două vorbe mai relaxate pe astăzi, dacă tot e joi, despre unul din evenimentele notabile care au loc în aceste zile în târg, stimaţi telespectatori şi drăguţe telespectatoriţe: selecta adunarea arhitecţilor de pe tot rotogolul ţării şi, de ce nu, chiar al Evropii şi al planetei. 

Caricatura zilei

Băsescu a pocnit, de data asta, o mașină

Editia PDF

Bancul zilei

La farmacie: - Un prezervativ, va rog. - Doar unul? - Da. Incerc sa ma las.

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.