Noua proprietate a primarului Chirica, bucuria vecinilor: S-a asfaltat strada ca prin minune

joi, 13 iunie 2019, 01:58
2 MIN
 Noua proprietate a primarului Chirica, bucuria vecinilor: S-a asfaltat strada ca prin minune

Jurnaliştii Ziarului de Iaşi au mers pe strada unde primarul Iaşului, Mihai Chirica, şi-a cumpărat terenul, pentru a sta de vorbă cu vecinii acestuia.

Ieşenii care locuiesc pe strada Manolache Drăghici sunt încântaţi de noul vecin. Cel puţin pentru faptul că, la scurt timp de la achiziţia terenului şi apariţia lui Mihai Chirica aici, ca prin minune, strada a fost refăcută în întregime. „Eu am auzit de prin februarie că primarul şi-a luat terenul aici. Eu sunt încântat că a făcut rapid strada. La o lună după ce am aflat că şi-a luat teren pe strada noastră, au apărut muncitorii şi au asfaltat-o toată. Eu sunt bucuros“, a spun un bărbat care locuieşte pe aceeaşi stradă. Acesta a spus că, în afară de faptul că strada i-a fost asfaltată, el a subliniat că îl înţelege pe primar că şi-a pus terenul pe numele fiului său mic. „Mai ştiu un candidat la primărie care are o maşină de lux şi o conduce o studentă de 25 de ani. El probabil că îşi pune averea la adăpost deoarece este expus politic. Nu înţeleg de ce nu recunoaşte acest lucru“, a mai spus bărbatul. 
 
Un alt vecin, de data aceasta o femeie, a spus îl invidiază pe primar pentru teren, dar şi pe vechiul proprietar care a încasat banii. „Şi eu dacă aş fi încasat 300.000 de euro aş fi bucuroasă. Fostul proprietar a fost poliţist, îl cheamă Stavarache. A fost şef de post la Leţcani. A locuit mulţi ani aici pe strada noastră. Primarul (n.r. – Mihai Chirica) a fost în urmă cu vreo lună aici, la teren, şi a cules copacii. Ne-am salutat. Atât“, ne-a spus femeia. Aceasta s-a arătat neîncrezătoare de faptul că jurnaliştii au corectat-o în privinţa sumei de achiziţie a terenului, iar aceasta ne-a făcut şmechereşte din ochi, spunând că era scos la vânzare cu o sumă mai mare de 300.000 de euro. „Acum, sper să ne bucurăm o perioadă mai lungă de timp de faptul că au refăcut strada. Sper că utilajele care vor fi aduse la construcţia casei primarului să nu o strice din nou“, a adăugat vecina primarului Iaşului.    
 
Un text amplu despre averea știută/neștiută a primarului Mihai Chirica găsiți în paginile Ziarului de Iași de astăzi, 13 iunie

Comentarii