O companie din Iași se pregătește să intre în clubul miliardarilor

marți, 07 mai 2024, 08:15
1 MIN
 O companie din Iași se pregătește să intre în clubul miliardarilor

Până în 2030, Antibiotice Iaşi are în plan dublarea cifrei de afaceri în comparaţie cu perioada 2021-2022. Asta înseamnă circa 1 miliard de lei, conform calculelor citate de zf.ro.

Dincolo de cifre, strategia merge şi mai departe şi se măsoară în unităţi noi de producţie, unele ca o premieră pentru piaţa locală, produse noi în portofoliu, dar şi o echipă cu aceiaşi oameni, adaptaţi la noutăţile de pe platformă.

„Practic afacerea se dublează şi ştim exact cât trebuie să realizăm din această creştere progresivă, adaptându-ne la specificul fiecărui an. Astfel, avem o proiecţie clară cât trebuie să creştem în fiecare an. Şi este normal să fie aşa“, subliniază directorul companiei, Ioan Nani.

Resursa umană este importantă pentru orice business, iar în domeniul producţiei de medicamente, nevoia de oameni calificaţi este una critică. De aceea, Antibiotice se pregăteşte şi integrează atât tineri prin programe de internship, dar şi angajaţii actuali, pentru a fi flexibili şi a se adapta modului în care va arăta compania peste cinci-zece ani.

Comentarii