De Business

Punem punctul pe știi

Pachet de cursuri pentru perfecţionarea antreprenorilor şi salariaţilor

luni, 18 februarie 2019, 02:50
2 MIN
 Pachet de cursuri pentru perfecţionarea antreprenorilor şi salariaţilor

Firmele ieşene au ocazia să-şi crească performanţa prin pregătirea gratuită a angajaţilor. În această direcţie, o serie de cursuri, acoperite prin fonduri europene, au loc la Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi. În această periodă au loc înscrierile pentru cursul de Competenţe antreprenoriale, curs autorizat de Autoritatea Naţională pentru Calificări, cu o durată de 40 ore, care va începe de luni, 25 februarie.

“Acest curs vine să structureze, să ordoneze şi să îmbunătăţească informaţiile participanţilor despre organizarea afacerii, cu noi modele de planificare, dezvoltare şi promovare a unui business. La curs pot participa antreprenorii, respectiv titularii de PFA-uri, întreprinderi individuale, întreprinderi familiale, precum şi cei care deţin şi administrează o societate comercială. De asemenea, chiar pentru primele zile ale lunii martie este preconizat cursul de Manager de proiect. Cursul este de ajutor celor care, având sarcini complexe de îndeplinit în cadrul unei firme, doresc să-şi îmbunătăţească abilităţile de planificare, implementare şi dezvoltare a activităţilor din cadrul firmei”, au precizat reprezentanţii Camerei de Comerţ Iaşi.

Totodată, Camera de Comerţ continuă în luna martie şi organizarea celor două tipuri de cursuri dedicate perfecţionării angajaţilor din departamentele de resurse umane, din cadrul companiilor. Este vorba despre curs de Manager Resurse Umane, respectiv curs de Inspector Resurse Umane, ambele având, de asemenea, o durată de 40 ore şi fiind autorizate ANC. Cursurile menţionate se derulează în cadrul proiectului cu titlul “CCI – Competitivitate prin Competenţe Îmbunătăţite”, cod proiect 118182, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020. „ Fiecare curs se finalizează cu un examen şi cu obţinerea unui certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei” a declarat şi Manuel-Dan Petrea, managerul proiectului. 

Comentarii