Procuror DNA acuzat de hărțuire sexuală de soția unui avocat

miercuri, 07 octombrie 2020, 13:58
2 MIN
 Procuror DNA acuzat de hărțuire sexuală de soția unui avocat

Situație nemaiauzită la DNA Timișoara, dezvăluită de site-ul Criticarad.ro. Procurorul Dolcu Dumitru Lucian este acuzat, cu dovezi negru pe alb, că a hărțuit sexual săptămâni în șir o mamă însărcinată, soția unui reputat avocat arădean.

Criticarad prezintă capturi de pe mesajele Whatsapp, filmulețe și poze compromițătoare trimise de Dolcu Lucian, într-unul dintre cele mai mari scandaluri din ultimii ani care vizează o instituție respectabilă pentru români, Direcția Națională Anticorupție.

Concret, procurorul DNA Dolcu Dumitru Lucian este acuzat că, de pe un cont fals de Facebook – sub numele Mădălina Delea, a trimis, începând cu luna august, mai multe mesaje soției unui cunoscut avocat arădean, în care îi făcea avansuri și își etala fanteziile sexuale cu femeia însărcinată, conform Criticarad.ro.

Victima este mămica unei fete de 7 ani și jumătate și mai așteaptă încă o fetiță, aflându-se în a 35-a săptămână de sarcină. ”M-am simțit supravegheată și urmărită de către un obsedat sexual, bolnav mintal”, mărturisește aceasta. La finalul unuia dintre mesajele incriminate, hărțuitorul a felicitat-o pentru… sarcină.

Sfătuindu-se cu soțul, victima, deși speriată de faptul că individul deținea informații intime despre ea, a hotărât să încerce să afle identitatea reală a celui care o agresa cu mesajele pe rețelele de socializare,”pentru a mă putea proteja mai bine, atât pe mine, cât și pe familia mea”.

Femeia i-a dat numărul de telefon celui ce utiliza contul fals de Facebook, sub numele Mădălina Delea. A fost contactată rapid pe Whatsapp, iar persoana s-a prezentat ca fiind… Lucian Dolcu! „Acesta a continuat să-mi scrie fel și fel de mesaje prin care-mi spunea cât este de atras de mine, în condițiile în care știa că sunt însărcinată și că în curând urmează să nasc”, este una dintre declarațiile uluitoare ale mămicii.

Mai multe, pe criticarad.ro

Comentarii