Rezultate foarte îngrijorătoare la simularea examenului de Bacalaureat 2021
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

duminica, 09.05.2021

Rezultate foarte îngrijorătoare la simularea examenului de Bacalaureat 2021

GALERIE
simulare bacalaureat
  • simulare bacalaureat
- +

Procentul celor care au luat media 6, sau peste 6, este de 40,71% la simularea examenului de Bacalaureat 2021, potrivit anunţului făcut de Ministerul Educaţiei.

Rezultatele individuale de la simularea Bacalaureatului nu se afişează public, acestea sunt comunicate elevului şi părintelui de către profesori, potrivit procedurii de la acest examen. Notele pot fi trecute în catalog doar la solicitarea elevului/părintelui.

Cititi si: Rata de promovare a BAC-ului este de 71,42% la Iași înainte de contestații

Deşi s-au înregistrat foarte multe note de 10 la probele de la disciplina obligatorie a profilului şi la disciplina la alegere din profil, procentele de promovare (nota 5 şi peste) au fost mai mici decât la primele probe (Limba română şi Matematică/Istorie).

S-au înregistrat următoarele rezultate:

Proba E.a), limba şi literatura română: Procentul de promovare (note mai mari sau egale cu 5): 70,20%. 371 elevi au obţinut nota 10.

Proba E.b), limba şi literatura maternă: Procentul de promovare (note mai mari sau egale cu 5): 81,90%. Un număr de 18 elevi au obţinut nota 10.

Proba E.c), disciplina obligatorie profilului: Procentul de promovare (note mai mari sau egale cu 5): 51,40%. 772 elevi au obţinut nota 10.

Proba E.d), disciplina la alegere din profil: Procentul de promovare (note mai mari sau egale cu 5): 68,10%. 1556 elevi au obţinut nota 10.

Procentul de promovare general (medii mai mari sau egale cu 6):  40,71%

Cititi materialul integral pe edupedu.ro

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Obsesiile microbiştilor români

Nicolae GRECU

Obsesiile microbiştilor români

„Ne-a furat arbitrul” şi „jucătorul X ne-a vândut la pariuri” sunt unele dintre acestea.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Episodul de azi, penultimul din această serie, conţine o succintă prezentare a confuziei medievale dintre denumirile istorice Dacia versus Danemarca, respectiv Dacus versus Danus, confuzie pe baza căreia autori contemporani construiesc ipoteze aberante, cu motivaţie „patriotică”, dar cu un puternic iz protocronist.

După Înviere

pr. Constantin STURZU

După Înviere

Cea mai importantă predică a Domnului a fost una fără cuvinte. A început în Ghetsimani, cu sudoarea Lui, care "s-a făcut ca picături de sânge" (Luca 22, 44) şi a continuat pe Cruce, până la gestul de a-Şi da duhul de bunăvoie, nu pentru că fusese biruit de moarte. 

Dezastru de sărbători

Alexandru CĂLINESCU

Dezastru de sărbători

Să nu ne amăgim cu gândul că lumea, în special tinerii, nu se mai uită la televizor. România TV are audienţă la un segment deloc neglijabil din populaţie, sensibil la „patriotism” şi la grija pentru „nevoile românilor”. Direct sau insidios, postul exercită o influenţă nefastă, cu consecinţe pe termen lung.

pulspulspuls

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Un amic cetitor atent atent ne-a pus ieri la dispoziţie această faină poză de campanie, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Bravo autorităților locale care au ținut gol Spitalul Mobil de la Lețcani!

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.