Eveniment

4th of July Celebration – Happy Independence Day!

luni, 27 iunie 2016, 08:44
1 MIN
 4th of July Celebration – Happy Independence Day!

Pe 3 și 4 iulie, Little Texas sărbătorește Ziua Americii cu muzică live pe terasă, decoruri festive și meniuri speciale cu preparate americane delicioase.

Te așteptăm la Little Texas pentru a savura preparatele din meniul special “United Steaks of America”, inspirate din tradiția gastronomică americană și reinterpretate de chefii restaurantului. Porumb pe grătar cu sosuri speciale, steak de vită și de porc, coquelet glazurat cu sirop de arțar, Ice Cream Burger, Popcorn Caramel Brownie și Peach Cobbler sunt preparatele care, servite alături de vinurile asociate de somelierii Little Texas vor transforma fiecare experiență într-o sărbătoare autentic americană, plină de savoare, arome inedite și bună dispoziție!

Duminică și luni, începând cu ora 18.00, pe terasa Little Texas vor răsuna live acorduri de blues și jazz, care îi vor transpune în atmosfera festivă a sărbătorii pe cei ce ne trec pragul. Pentru a păstra amintirea acestor zile v-am pregătit și un American Photo Booth, cu accesorii și decoruri amuzante.

Detalii și rezervări: 0741.740.740.
 

Comentarii