A murit copilul de 3 anişori victimă a accidentului de miercuri seară din CUG

sâmbătă, 24 ianuarie 2015, 02:54
2 MIN
 A murit copilul de 3 anişori victimă a accidentului de miercuri seară din CUG

El se afla în braţele bunicii în momentul impactului u şoferul nevinovat de accident a fost arestat pentru că era băut.

Una dintre victimele accidentului din capăt CUG, petrecut miercuri seara, a decedat ieri la Spitalul de Copii. Este vorba de un minor de trei ani, care se afla în braţele bunicii, în maşina al cărei şofer este cel vinovat. Micuţul fusese internat după accident cu leziuni foarte grave.

„Copilul în vârstă de trei ani a decedat în cursul acestei dimineţi (ieri – n.r.). El a fost internat în Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă, dar prognosticul în cazul lui era oricum foarte rezervat. Se afla în comă de gradul IV. Copilul a suferit un traumatism cranio-cerebral, fracturi multiple şi o hemoragie severă. În ciuda eforturilor medicilor din spitalul nostru, pacientul nu a mai putut fi salvat“, a precizat dr. Cătălina Ionescu, purtătorul de cuvânt al spitalului.

O altă pacientă ce a fost implicată în acelaşi accident, bunica micuţului, se află în continuare în spital, însă în stare mai bună. Unul dintre şoferii implicaţi în accidentul din CUG, însă nu cel vinovat de producerea sa, a fost reţinut de poliţiştii ieşeni pentru 24 de ore. Ioan Chirilă, din Ciurea, era băut în momentul în care conducătorul unui Logan a intrat în plin în maşina marca Audi pe care o conducea.

Din cercetările efectuate de poliţişti la faţa locului, a reieşit că şoferului Loganului a intrat într-o depăşire periculoasă, ajungând pe contrasens şi izbind maşina Audi. Şoferul celui din urmă vehicul avea o alcoolemie în aerul expirat de 0,8 la mie. (Ionuț BENEA. Lucia AMORĂRIŢEI)

CITEȘTE ȘI:

Şi-a strâns nepotul la piept în maşina zdrobită. Moartea îi joacă micuţului la căpătâi

Comentarii