A murit după o cădere în gol pe casa scării

marți, 08 noiembrie 2016, 02:50
1 MIN
 A murit după o cădere în gol pe casa scării

Un bărbat a murit ieri la amia­ză după ce a căzut de la o înălţi­me apreciabilă, pe casa scării unui imobil de pe bulevardul Nicolae Iorga. 

Faptul a avut loc în jurul orei 14, când locatarii blocului R2 au auzit o bubuitură, provenită de la impactul corpului cu solul. La faţa locului au fost trimise un achipaj SMURD şi poliţia. Echipajul SMURD nu a mai putut ajuta bărbatul căzut, şi a fost declarat decesul.

De ase­menea, poliţiştii au precizat că bărbatul nu locuia în imobilul respectiv, cel mai probabil acesta aflându-se în vizită la nişte rude. De asemenea, cei din blocul res­pectiv le-au spus poliţiştilor că bărbatul ar fi recurs la gestul extrem deoarece soţia intenţiona să divorţeze în următoarea pe­rioadă. „Poliţiştii au fost solicitaţi să intervină în urma unui apel în care se preciza că un bărbat a căzut de la înălţime, la un bloc aflat pe bulevardul Ni­colae Iorga. În acest caz a fost declarat decesul bărbatului, iar poliţiştii fac cercetări pentru a stabili dacă a fost un suicid sau o căzătură accidentală“, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Po­liţiei Iaşi.

Comentarii