A semnat şi Vişa

joi, 08 august 2013, 01:50
2 MIN
 A semnat şi Vişa
Stoperul ex-argeşean a parafat un acord pe trei ani cu gruparea ieşeană. Echipa pregătită de Costel Enache are perfectate patru jocuri amicale în Republica Moldova
 

CSMS Iaşi a mai înregimentat un jucător. Ieri, stoperul Bogdan Vişa, care a evoluat în ultimul sezon la FC Argeş, a parafat un contract pe trei ani cu echipa ieşeană. Fotbalistului care a împlinit 27 de ani pe 27 mai i se poate însă rezilia înţelegerea după primul sau al doilea an, dacă Iaşul nu este mulţumit de randamentul său. Reamintim, în această săptămână CSMS a mai adus un jucător de la echipa piteşteană, fundaşul dreapta Adrian Voicu semnând un acord pe trei sezoane cu formaţia care atacă în acest an promovarea în Liga I de fotbal.

La această oră, preocuparea majoră a grupării care se pregăteşte în Copou este clariricarea situaţiilor lui Adrian Avrămia, Narcis Bădic şi Andrei Herghelegiu, care au refuzat ofertele de prelungire a contractelor, ce expiră vara viitoare. După cum “Ziarul de Iaşi” a anunţat, Avrămia a fost exclus de la pregătirile coordonate de antrenorul principal, Costel Enache. Ieri, internaţionalul de tineret s-a pregătit sub comanda antrenorului secund, Adrian Kereszy, cu două ore înainte de şedinţele de pregătire “oficiale”. Şefii clubului susţin că în cazul în care cei trei nu vor semna noi înţelegeri cu Iaşul, ei nu vor fi luaţi în cantonamentul din Republica Moldova, care începe luni. În cadrul stagiului de pregătire de peste Prut, trupa coordonată de Enache va susţine minimum patru jocuri de verificare. “Astăzi (n.r. – ieri) am bătut în cuie cantonamentul verii. De pe 12 până pe 24 august vom sta la baza de pregătire a Zimbrului Chişinău, unde ne vom antrena. În această perioadă, vom juca sigur patru meciuri de verificare. Pe 13, cu Rotor Volgograd, din liga a doua rusă, pe 15 cu Zimbru Chişinău, pe 20 cu echipa a doua a Zimbrului şi pe 21 cu FC Tiraspol. Ne mai dorim să jucăm încă un meci, pe 17 sau 19, să vedem ce adversar găsim” a declarat preşedintele CSMS Iaşi, Florin Prunea.

Comentarii