Abia se mutase în comuna Miroslava şi a fost găsit de vecini mort în zăpadă

miercuri, 31 decembrie 2014, 02:56
2 MIN
 Abia se mutase în comuna Miroslava şi a fost găsit de vecini mort în zăpadă

Gerul năprasnic a făcut o victimă luni noaptea în judeţ, un bătrân din comuna Miroslava fiind găsit îngheţat de localnici.

Bărbatul în vârstă de 75 de ani a fost descoperit de vecini fără suflare, chiar lângă casă. Localnicii l-au găsit dimineaţa, în jurul orei 04.30, atunci când au alertat autorităţile, la faţa locului intervenind o autosanitară SMURD.

Bărbatul nu a mai putut fi resuscitat şi a fost declarat decesul. „Un echipaj SMURD a intervenit dimineaţă în cazul unui bărbat îngheţat, găsit în zăpada de pe uliţa din faţa casei din comuna Miroslava. S-a declarat decesul şi medicina legală va stabili dacă e hipotermie sau altă patologie“, a declarat prof.dr. Diana Cim­poeşu, medic-şef UPU-SMURD.

Potrivit reprezentanţilor primăriei, bărbatul s-a mutat recent în comună, nu avea rude în zonă şi nu era cunoscut cu vreo afecţiune anume. „Băr­batul s-a mutat de curând la noi, în satul Dâncaş, şi nu ştiu să aibă rude prin zonă. Nu este un bătrân fără adăpost, ci are casa aici în comună. Din informaţiile noastre, a fost găsit pe la 04.30 dimineaţa, îngheţat, căzut în zăpadă“, a declarat Dan Niţă, primarul comunei Miroslava.

Noaptea trecută, în Unitatea de Pri­mire Urgenţe de la Spitalul „Sfântul Spiridon“ s-au adăpostit de frig doi oameni ai străzii care în permanenţă se feresc de vremea rea şi vin seara în UPU.
 

Comentarii