Academicianul Carol Stanciu: conferinţă despre pericolul plagiatului

marți, 16 mai 2017, 17:00
1 MIN
 Academicianul Carol Stanciu: conferinţă despre pericolul plagiatului

Filiala Iaşi a Academiei de Ştiinţe Medicale, în colaborare cu Societatea de Medici şi Naturalişti, va organiza o conferinţă inedită la care pot participa toţi ieşenii, atât cei preocupaţi de problematici ale domeniului medical, cât şi cei care ar fi interesaţi mai degrabă de domeniul academic.

 Astăzi, de la ora 17, la sediul Societăţii de Medici şi Naturalişti, aflat pe bulevardul Independenţei nr. 16, academicianul prof.dr. Carol Stanciu va susţine conferinţa „Ghost, guest, gift, honorary authorship, predatory journals, plagiarism: erodarea încrederii în medici“.

„Filiala Iaşi a Academiei de Ştiinţe Medicale desfăşoară periodic, aproape lunar, astfel de evenimente, în care fiecare membru ţine o conferinţă deschisă pe domeniul său de actualitate. Acum, prof.dr. Carol Stanciu va vorbi despre care sunt normele actuale în ştiinţă, care sunt condiţiile de publicare a unei lucrări, cum să nu te inspiri prea mult din ce a mai fost publicat, şi despre plagiat în general“, a declarat prof.dr. Eugen Târcoveanu, membru al academiei. Intrarea la eveniment este liberă.  

Comentarii