Acces gratuit în luna aprilie la baze de date pentru studenții Universității Tehnice

miercuri, 12 aprilie 2017, 20:16
1 MIN
 Acces gratuit în luna aprilie la baze de date pentru studenții Universității Tehnice

Studenţii şi cadrele didactice de la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi (TUIAŞI) au posibilitatea, în perioada următoare, să acceseze gratuit bazele de date ale unor reviste ştiinţifice importante. 

 

Accesul gratuit este pentru perioadă limitată, fiecare dintre cele cinci resurse online stabilind o anumită perioadă de gratuitate, sau restricţionând accesul la o parte din conţinut.

Astfel, cei care vor vizita Biblioteca TUIAŞI în perioada următoare vor avea acces la baza de date a ROMDIDAC – EBSCO eBooks Free Trial, pentru o perioadă de 30 de zile. De asemenea, Enformation şi Emerald au oferit gratuit universităţii accesul la colecţiile de reviste până la finalul lunii aprilie, iar Nature şi noua platformă Oxford Academic, două dintre cele mai importante reviste ştiinţifice, oferă, de asemenea, acces gratuit în luna aprilie.

Personalul şi ştudenţii de la TUIAŞI au acces şi la baza de date EBSCO Academic Search Complete, care poate fi vizitată de pe orice computer care are adresa IP a instituţiei până pe data de 15 mai. 

Comentarii