ACCIDENT MORTAL! Vânzătoare de mere ucisă de un TIR la Bălțați

vineri, 03 iunie 2016, 01:57
1 MIN
 ACCIDENT MORTAL! Vânzătoare de mere ucisă de un TIR la Bălțați

Femeia mergea pe marginea şoselei când a fost acroşată de camion.

O vânzătoare din Bălţaţi a fost accidentată mortal de un TIR, în timp ce mergea pe marginea drumului. Ieri la amiază, în jurul orei 12, femeia, care vindea fructe în mod obişnuit la o tarabă din mica piaţă de la ieşirea din Bălţaţi, a fost lovită mortal de un TIR care circula dinspre Iaşi către Târgu Frumos.

Femeia, Anuţa Frâncu, în vârstă de 60 de ani, circula pe marginea străzii deoarece pe cărarea de lângă şosea era noroi. Cel mai probabil, şoferul camionului nu a observat femeia deoarece ploua abundent, însă a încercat să o evite şi, în urma pierderii direcţiei, a băgat vehiculul în şanţ.

Un echipaj de la Ambulanţă a încercat să resusciteze victima, însă femeia suferise răni incompatibile cu viaţa. Poliţiştii au precizat că a fost deschis un dosar penal şi că fac cercetări.

„Poliţiştii au fost sesizaţi despre un accident care a avut loc la ieşirea din localitatea Bălţaţi, unde o femeie în vârstă de 60 de ani a fost accidentată de un autovehicul“, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Poliţiei.

Comentarii