Agresorii ieşeanului care şi-a pierdut ochiul în urma unei bătăi la crâşmă, reținuți

sâmbătă, 15 februarie 2014, 17:29
2 MIN
 Agresorii ieşeanului care şi-a pierdut ochiul în urma unei bătăi la crâşmă, reținuți

Victima, un bărbat de 28 de ani, va rămâne definitiv fără vedere la acel ochi.

Se lasa cu arestari in cazul agresiunii de la Verșeni, ce a avut loc la mijlocul săptămânii. Cei doi bătăuși, fiu și tată, Razvan și Damian Bogza, au fost reținuți pentru 24 ore de către polițiști și duși la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pașcani.
Procurorii au decis sa ii trimita pe cei doi in fata judecatorilor cu propunerea de arestare preventiva pentru 29 de zile, fiind acuzati de vatamare corporala. Pana la sfarsitul acestei zile, instanta va decide daca agresorii vor ramane in arest pentru o luna de zile.
Reamintim faptul că un bărbat în vârstă de 28 de ani, din judeţul Iaşi, a ajuns, ăn noaptea de miercuri spre joi, la spital cu un ochi scos din orbită, în urma unei altercaţii. Tânărul se afla la un bar din satul Vereşti, comuna Mirosloveşti, unde a consumat băuturi alcoolice. După mai multe pahare, acesta s-a luat la ceartă cu alţi doi bărbaţi, în vârstă de 44 de ani, respectiv 20 de ani. Cei doi indivizi l-au scos afară din local şi l-au bătut cu bestialitate cu pumnii şi picioarele.
Victima a fost transportată cu un echipaj al Servi­ciu­lui de Ambulanţă Judeţean Iaşi în Comparti­mentul de Primire Urgenţe a Spitalului Municipal Paşcani. Acolo, medicii l-au diagnosticat cu multiple traumatisme cranio-cerebrale, o contuzie frontală dreaptă, iar ochiul stâng era scos din orbită. Starea bărbatului este stabilă, dar rămâne internat pentru monitorizare şi tratament. De asemenea, acesta va necesita reconstrucţia ochiului, iar vederea şi-a pierdut-o complet. Agresorii au fost identificaţi de Poliţie, iar pe numele lor s-au întocmit dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de lovire.

Comentarii