De Business

Punem punctul pe știi

AJOFM Iaşi angajează două persoane

marți, 15 martie 2016, 02:50
2 MIN
 AJOFM Iaşi angajează două persoane

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) scoate la concurs în perioada următoare două posturi vacante: consilier juridic, clasa I, debutant, în cadrul Compartiment Juridic, Relaţii cu Publicul, respectiv inspector, clasa I, grad profesional superior la Compartimentul Execuţie bugetară, financiar, contabilitate şi administrare fond garantare pentru plata creanţelor salariale. 

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, cu modificările şi completările ulterioare. Pentru a fi eligibili, candidaţii trebuie să fi parcurs studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul juridic, să cunoască o limbă străină şi să aibă abilităţi de operare a calculatorului. În cazul celui de-al doilea post vacant sunt necesare studii în domeniul ştiinţelor economice şi o vechime minimă în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de 9 ani.

Concursul constă în selectarea dosarelor de înscriere, o probă scrisă – pe 1 aprilie 2016, respectiv un interviu cu candidaţii pe 4 aprilie. Dosarele de înscriere la concurs se depun la Compartimentul Resurse Umane, Salarizare, Comunicare şi Secretariatul Consiliului Consultativ, la secretarul comisiei, pană la data de 21 martie 2016 (inclusiv) şi trebuie să conţină în mod obligatoriu următoarele documente: copia actului de identitate, formularul de înscriere (se obţine de la Compartimentul Resurse Umane), copiile diplomelor de studii şi ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări, cazierul judiciar, adeverinţă care să ateste starea de sănătate corespunzătoare, dar şi declaraţia pe propria răspundere sau adeverinţa care să ateste că nu a desfăşurat activităţi de poliţie politică. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul AJOFM Iaşi sau la numărul de telefon 0232.254.577. 

 

 

Comentarii